Antonio Hidalgo: “Com més gent vingui demà molt millor per a nosaltres”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de demà dissabte davant el Lleida. Hidalgo i els seus jugadors poden acabar l’any en primera posició i per aconseguir-ho han de vèncer un Lleida Esportiu que arriba en una molt mala dinàmica a un partit que ha tingut certa polèmica per l’horari establert per la Federació.

Acabar l’any en primera posició seria un gran premi al treball i l’esforç de la plantilla arlequinada, però Hidalgo ha reconegut que el partit de demà serà complicat: “Està clar que estem en una posició molt bona, però demà tenim un partit molt i molt difícil i davant un equip molt bo. La diferència és molt petita i està clar que ser líders ens dóna motivació, encara que tots els partits són igualats”, comentava un Hidalgo molt prudent de cara al partit de demà.

El tècnic també ha valorat la polèmica que s’ha generat a causa de l’horari, ja que el Lleida jugarà demà només 48 hores després d’enfrontar-se a l’Espanyol a la Copa del Rei: “Està clar que no és la millor situació per ells perquè no han tingut descans, però ja veurem com juguen“, Hidalgo també ha aprofitat per aclarir tota la situació amb Molo: “Vaig explicar-li el que li havia d’explicar i la situació és molt clara. Jo també em queixaria a la Federació, però nosaltres hem obrat amb molt bona fe i amb un horari que estava decidit des de fa molt temps. És la Federació qui té el poder per canviar partits“, explicava un Hidalgo que mai ha volgut entrar en una polèmica sense sentit.

Finalment, Hidalgo ha parlat sobre la situació en què es troba l’equip i el fet que demà, després de molts dies, hagi de descartar jugadors a la convocatòria: “És incòmode perquè tots treballen molt bé, però també és una bona notícia perquè mentre més gent siguem millor ens anirà“. Per acabar, crida a l’afició pel partit de demà: “Com més gent vingui millor, tindrem més ànim i els aficionats saben que són molt importants per a nosaltres“, concloïa dient el de Canovelles.