El Sabadell lliga Antonio Romero fins al 2021

El Centre d’Esports ha fet oficial la renovació d’Antonio Romero fins al juny del 2021. El migcampista sevillà es troba pràcticament a la meitat de la seva recuepració, tal com ha confirmat a L’Hora Arlequinada.

Primer va ser José Manzanera, després el tècnic, Antonio Hidalgo i, a continuació, una de les peces claus de l’actual Centre d’Esports, Ian Mackay. Tos aquests noms han vist renovat el seu contracte per una temporada més. Avui ha estat el torn d’Antonio Romero. El migcampista de Mairena del Aljarafe ha arribat a un acord amb el club per tal d’ampliar el seu contracte una temporada més, és a dir, fins al 2021. El Sabadell, que ja va apostar fort per ell a l’estiu, lliga a un jugador que, tot i no haver debutat en lliga, preveu ser molt important sobre la gespa.

Romerova patir una greu lesió al genoll amb un trencament del lligament creuat anterior de la seva cama esquerra a l’estadi Municipal de Llagostera en pretemporada. El 31 d’agost va passar per quiròfan i des d’aleshores s’enfronta a quasi 8 mesos de recuperació. Un Antonio Romero que per cert, admet a L’Hora Arlequinada que el primer mes va ser molt dur: “Vaig tenir alguns petits problemes, com per exemple alguna infecció. Tampoc vam poder guanyar els graus de mobilitat que tant els doctors com jo esperàvem per tal de començar a treballar més fort”. No obstant això, Romero afirma que a dia d’avui el genoll està responent bé i que després del Nadal encararà una fase de recuperació complexa però molt il·lusionant.

Foto: CE Sabadell