Antonio Hidalgo: “Estem molt contents amb la victòria i la porteria a zero”

El tècnic del Centre d’Esports va valorar després de la victòria per 3-0 davant el Prat l’actuació de l’equip en un dels millors partits de la temporada del conjunt arlequinat. A més, Hidalgo va aprofitar per a comentar la situació amb el partit davant Lleida després de les polèmiques declaracions del seu entrenador divendres passat.

La primera meitat del Sabadell va ser molt bona, però cal destacar-hi uns 20 primers minuts on el Centre d’Esports va exhibir el seu millor joc i així ho va confirmar Hidalgo: “Ha estat un partit molt complert i amb uns primers 20 minuts on hem fet el millor futbol en tot l’any“, aquesta primera meitat ha acabat amb el golàs de falta d’Edgar: “Amb el gol ens hem fet dominadors. Tenim un gran equip i amb cada cop més opcions, però Edgar ens dóna moltíssim“, comentava el de Canovelles.

El tècnic també va valorar la situació de l’equip després de la victòria: “El Prat havia fet les coses molt bé fora de casa. Cada cop queda menys per acabar la primera volta i estem fent un gran treball. Estem molt contents amb els tres punts i amb la porteria a zero“. El de Canovelles també va parlar sobre les actuacions de Jurgi i Boris: “Jurgi ho ha passat malament i estic molt content per ell, encara li falta temps per arribar al seu millor nivell però estem contents que hagi tornat. Boris és molt important i que marqui ho és encara més. Va patir una situació complicada també i fer gols ajuda molt”, explicava el tècnic arlequinat.

Finalment, el de Canovelles ha parlat sobre el liderat de l’equip: “Ser els líders és un al·licient, la zona alta està molt igualada i hem de tenir mesura perquè hi ha molt nivell“. A continuació, crida a l’afició pel partit amb el Lleida “Necessitem que vingui molta, moltíssima gent al camp“, per acabar, missatge clar després de les crítiques de Molo per l’horari del partit amb el Lleida: “Qui ho ha de saber ja ho sap. He parlat amb ell i no tinc cap problema. És una situació que fa molt temps que està decidida i ja hi ha una Federació per aquestes coses“, finalitzava dient Antonio Hidalgo.