El Sabadell vol tornar a assaltar el liderat davant el Prat

Setmana especial al Centre d’Esports amb les renovacions d’Antonio Hidalgo i José Manzanera durant la setmana i l’oportunitat de què l’equip acabi la jornada com a líder després de la derrota del Castellón. Abans d’això, però, hauran de derrotar l’AE Prat, un cuer que, tot i la mala classificació, ha aconseguit 10 punts fora de casa i els ha aconseguit en camps com el Johan Cruyff o el Municipal d’Olot. El Sabadell, a més, està d’enhorabona, doncs Jurgi Oteo torna a una convocatòria després de lesionar-se al setembre.

La derrota davant el Cornellà va deixar al Sabadell sense la primera posició tot just set dies després d’aconseguir-la, però el destí guardava una nova oportunitat pels arlequinats. Ahir al matí, el Castellón va perdre al Pedro Sancho davant l’Ebro, deixant la primera posició a les mans del Sabadell si el Centre d’Esports guanya avui al Prat. L’oportunitat sembla immillorable, ja que els d’Antonio Hidalgo s’enfronten al cuer, però el Prat, un equip que acaba d’ascendir, és un últim classificat molt peculiar.

Torna Jurgi però hi cau Lanza

Per fi, després de setmanes de lesions i cops per l’equip, un jugador lesionat torna a la convocatòria. Es tracta de Jurgi Oteo, que va lesionar-se al setembre i sense arribar a debutar. La lesió, un trencament de menisc, era complicada, però el basc fa dues setmanes que entrena amb normalitat i Hidalgo ja va confirmar divendres que possiblement entraria a la convocatòria. Això, però, no vol dir que Jurgi jugui, però si és el primer brot verd que comença deixar enrere totes les lesions que han patit els jugadors arlequinats.

Qui no hi podrà jugar és Lanza, expulsat a Cornellà i sancionat amb un partit. De fet, l’entrada de Jurgi és un canvi natural entre dos jugadors de banda. Un altre incògnita està al mig del camp, perquè Hidalgo pot escollir entre mitja dotzena de jugadors en una zona que està sent clau pel bon joc arlequinat. El liderat torna a ser un objectiu i aquest cop el Sabadell depèn de si mateix per tornar a la part més alta de la classificació i, de pas, no perdre pistonada amb la resta d’equips de la zona alta que no han fallat aquesta setmana.

Una trampa en forma de cuer

Parlar de l’AE Prat és parlar d’un equip amb els peus a terra i amb les idees clares. Els jugadors de Pedro Dólera són cuers amb onze punts, però amb un bagatge molt poc habitual. L’equip potablava ha sumat 10 d’aquests 11 punts fora de casa i davant equips de molt nivell. Això vol dir que no seran un rival gens fàcil per un Sabadell que, tot sigui dit, ha sumat davant tots els equips en posició de descens.

El Prat no jugarà a tancar-se, ja que són un equip amb un pla de joc ben aplicat i amb un treball col·lectiu que fa que siguin un equip fort fora de casa. Els potablava afronten un partit complicat i davant un equip de la zona alta, però ja han tret bons resultats fora de casa i no seria inesperada una altra sorpresa. El Sabadell haurà de fer un partit molt seriós, perquè el Prat, tot i tenir limitacions, posa sempre en complicacions l’equip rival.

Les declaracions

Antonio Hidalgo: “Estem molt centrats en diumenge i en un partit molt difícil davant un equip que està fent les coses molt bé fora de casa. L’exigència sempre serà màxima. Una renovació vol dir que es valora el teu treball, però ara has de seguir“.