El Sabadell vol tornar a assaltar el liderat davant el Prat

Setmana especial al Centre d’Esports amb les renovacions d’Antonio Hidalgo i José Manzanera durant la setmana i l’oportunitat de què l’equip acabi la jornada com a líder després de la derrota del Castellón. Abans d’això, però, hauran de derrotar l’AE Prat, un cuer que, tot i la mala classificació, ha aconseguit 10 punts fora de casa i els ha aconseguit en camps com el Johan Cruyff o el Municipal d’Olot. El Sabadell, a més, està d’enhorabona, doncs Jurgi Oteo torna a una convocatòria després de lesionar-se al setembre.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.