El Sabadell supera el Prat a la Nova Creu Alta per tornar a ser líder

El Centre d’Esports ha sumat la novena victòria (3-0) de la temporada davant del Prat a la Nova Creu Alta Édgar Hernández i Boris Garrós, qui s’ha estrenat com a golejador arlequinat per partida doble, han estat els autors dels gols. Amb 32 punts en 17 jornades, el Sabadell recupera el lideratge del Grup 3 de Segona B.

Amb la principal novetat de Fernando Pajarero a l’onze titular en el lloc d’Aleix Coch, el Sabadell saltava a la gespa de la Nova Creu Alta amb la intenció de recuperar el lideratge aprofitant la punxada del Castellón davant de l’Ebro. De fet, el conjunt arlequinat ha sortit molt intens i al minut 5 Aarón Rey ha pogut obrir la llauna a l’estadi, però Andrés ha aturat la rematada del jugador gallec. I només cinc minuts més tard, ha estat Édgar Hernández el qui no ha pogut rematar una bona centrada d’Óscar Rubio que un defensa del Prat ha enviat a cantonada.

Arran d’aquest moment, el conjunt ‘potablava’ ha fet un pas enrere i s’ha limitat a esperar el Sabadell al seu camp tal de sorprendre el contraatac. Això el Centre d’Esports ho ha notat, ja que s’ha vist molt dificultat a l’hora de crear perill a la porteria defensada per Andrés. Però quan faltaven dos minuts pel descans, Aarón Rey s’ha inventat una gran jugada individual i Ricarte l’ha derribat a la frontal de l’àrea. El llançador de la falta tenia nom i cognoms: Édgar Hernádez. Tal com va fer davant del Nàstic (pràcticament a la mateixa zona del camp), el davanter de Gavà ha enviat la pilota a l’escaire impossible per Andrés i ha fet el primer de la tarda a l’estadi. El Sabadell, més que mereixedor, ha marxat al descans amb avantatge al marcador.

Boris Garrós es vesteix de Maradona i sentencia el duel

A la sortida de vestidors, Pedro Dólera ha mogut fitxa ben d’hora per tal d’adoptar un caràcter més ofensiu i ha donat entrada a Argilaga per un Peris que ha signat una primera meitat molt fluixa. De fet, ha estat el mateix Argilaga qui ha gaudit de la primera ocasió de perill pel Prat però el xut del jugador ‘potablava’ ha sortit alt per poc. I només 3 minuts més tard, Toni ho ha tornat a intentar pel Prat, però Mackay ha aturat sense problemes el seu xut.

I quan millor estava el prat, al minut 71, Boris Garrós ha aprofitat una errada de Ricarte al mig del camp per iniciar una cursa en solitari, on ha deixat enrere a Salva i després ha superat la sortida d’Andrés per fer el segon del Sabadell a l’estadi. L’ex del Gavà s’ha estrenat com a golejador arlequinat i ho ha fet de la millor manera possible: al més pur estil ‘Maradoniano’. Tot i que el Centre d’Esports ha dominat els últims minuts del partit, el Prat no ha fet un pas enrere i ha incomodat el conjunt arlequinat en un parell d’ocasions. Ja al temps addicional, Boris Garrós ha desviat un xut de Pajarero des de dins de l’àrea i ha fet el tercer gol a l’estadi.

Tot i això, els homes d’Antonio Hidalgo han pogut deixar els tres punts a la Nova Creu Alta i se situen, una setmana després, líders del Grup 3 de Segona Divisió B. Un Sabadell que per cert, ja suma 32 punts en 17 jornades. Dades increïbles.

Foto: Críspulo Díaz