Antonio Hidalgo: “El Prat ha fet coses molt bé fora de casa”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí per sala de premsa a la prèvia del partit de diumenge davant el Prat. Hidalgo, que va renovar aquest dimecres amb el Sabadell per dues temporades, ha parlat sobre l’estat de l’equip després de la derrota a Cornellà i el que espera d’un Prat que és cuer però que ha aconseguit molts punts fora de casa.

Tot i l’ensopegada al Municipal de Cornellà, el Centre d’Esports  i Antonio Hidalgo han deixat el partit enrere i ara només pensen en el Prat: “Estem molt centrats en diumenge i en un partit molt difícil davant un equip que està fent les coses molt bé fora de casa“, sobre el joc del prat també ha parlat del tècnic arlequinat: “Ells tenen molt clar el seu estil, tenen diferents registres i ens ho posaran difícil. És estrany el seu bagatge a casa, però fora de casa han aconseguit bons resultats en camps grans i de gespa natural“, ha explicat Hidalgo.

A continuació, el de Canovelles ha parlat sobre com està l’equip després d’una derrota a Cornellà en un partit complicat pel Sabadell: “L’equip porta pensant en diumenge des que va acabar el partit a Cornellà. Hem estat igual de pendents encara que hi hagi hagut dinar de Nadal o renovacions durant la setmana“, comentava el recentment renovat tècnic arlequinat.

Per acabar, Hidalgo ha volgut deixar clar que, tot i la renovació, les ganes de treballar segueixen igual d’altes: “L’exigència sempre serà màxima. Una renovació vol dir que es valora el teu treball, però ara has de seguir. Hi ha molta gent que ha posat molta confiança en nosaltres i els hi hem de transmetre al camp”. Per acabar, Hidalgo ha deixat caure que Jurgi podria tornar a la convocatòria: “Jurgi porta ja dues setmanes entrenant amb normalitat i demà volem veure com es troba, però està clar que mentre més gent hi hagi millor“, ha acabat dient el de Canovelles.