Antonio Hidalgo i José Manzanera seguiran al Sabadell fins a l’any 2022

Tots dos seguiran vinculats al Centre d’Esports durant dues temporades més. Hidalgo, que va arribar a Sabadell fa vuit mesos, va aconseguir salvar l’equip arlequinat la temporada passada i, en aquest any, ha tornat la il·lusió a l’afició i ha aconseguit que el Sabadell sigui un dels clars candidats a ocupar una posició de promoció d’ascens a final de temporada. Per la seva part, Manzanera ja fa dues temporades que és al club i la feina del valencià durant l’últim mercat de fitxatges ha sigut clau a l’hora de fer una plantilla que està aconseguint molt bons resultats.

Primer va ser José Manzanera i avui ha estat el torn d’Antonio Hidalgo. El Sabadell ha tancat la renovació de dos pilars fonamentals dins l’organigrama esportiu del club quan encara no ha acabat la primera volta. Aquesta gestió deixa tant a direcció esportiva com a cos tècnic amb marge per a preparar la nova temporada i amb un suport total per part de la directiva del Centre d’Esports.

Aquest matí s’ha anunciat la renovació del tècnic i posteriorment hi ha hagut una roda de premsa on Hidalgo, acompanyat de Bruno Batlle i José Manzanera, han parlat davant els mitjans. El primer en parlar ha estat Bruno Batlle, que ha valorat molt positivament les renovacions: “Estem aquí per comunicar dues bones notícies. Estem molt contents perquè aquestes renovacions volen dir que s’està fent bé la feina. Això vol dir que tindrem la continuïtat de dues persones joves, professionals i que estimen al club“. Batlle també ha tingut paraules per tota la feina feta per Hidalgo: “Antonio va arribar en una situació complicada, va entendre el que necessitava el club i ho va fer entendre als jugadors. Aquesta renovació no és només per aquesta temporada, sinó que també ho és per la passada”, ha comentat el vicepresident del Centre d’Esports.

El següent a parlar ha estat Antonio Hidalgo, l’entrenador que ha tornat la il·lusió a l’afició. El de Canovelles ha començat agraint al seu entorn i a la directiva la renovació: “Vull donar les gràcies per la confiança, però no em vull oblidar de la gent que està amb mi, tant cos tècnic com jugadors, siguin d’aquest any o de l’any passat. Sense tots ells això seria impossible”, Hidalgo tampoc ha oblidat la seva ambició: “Som molt exigents i tenim molta ambició. Estem en un bon moment, però queda molt per recórrer i encara no hem fet res. Hem posat unes bases, hem començat a caminar i ens queda molt treball per fer”. El tècnic també ha parlat del seu cos tècnic: “En Juvenal estarà amb mi, és una peça fonamental i el cos tècnic que hi ha continuarà amb mi“, ha explicat un Antonio Hidalgo que seguirà al Sabadell fins a l’any 2022.

Finalment, ha sigut el torn per José Manzanera, renovat aquest dilluns i també per dues temporades. El valencià, que té el mercat d’hivern a la cantonada, ha parlat d’aquesta feina al mercat: “Quan pots planificar tot amb temps és més senzill. Antonio i jo ens coneixem, sabem el que volem i tot és molt més fàcil“, Manzanera també ha valorat les opcions del Sabadell en aquest mercat: “El mercat d’hivern és complicat, si vols fitxar costa molt trobar. Estem avaluant el temps de tornada dels lesionats i la nostra feina és estar atents al mercat, però amb molta calma“, ha finalitzat dient el director esportiu de l’equip arlequinat.