Antonio Hidalgo i José Manzanera seguiran al Sabadell fins a l’any 2022

Tots dos seguiran vinculats al Centre d’Esports durant dues temporades més. Hidalgo, que va arribar a Sabadell fa vuit mesos, va aconseguir salvar l’equip arlequinat la temporada passada i, en aquest any, ha tornat la il·lusió a l’afició i ha aconseguit que el Sabadell sigui un dels clars candidats a ocupar una posició de promoció d’ascens a final de temporada. Per la seva part, Manzanera ja fa dues temporades que és al club i la feina del valencià durant l’últim mercat de fitxatges ha sigut clau a l’hora de fer una plantilla que està aconseguint molt bons resultats.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.