Antonio Hidalgo: “Les situacions puntuals han sigut determinants”

El tècnic del Centre d’Esports va passar per la sala de premsa del Municipal de Cornellà després de la derrota de l’equip arlequinat davant els del Baix Llobregat. Hidalgo, tot i l’expulsió de Lanza i algunes decisions dubtoses, no es va amagar a l’hora de parlar del partit i mostrar ambició per a seguir aconseguint bons resultats.

Tot i la derrota, el Sabadell, tal com explicava Hidalgo, va dominar el joc durant els primers 40 minuts: “Has d’analitzar el que ha passat. Fins a l’expulsió de Lanza hem estat superiors amb la pilota però no hem tingut ocasions de gol“, el de Canovelles també va ser autocrític amb la poca capacitat del seu equip de generar perill “Controlem el partit però no som capaços generar coses. Nosaltres hem de continuar i millorar en certs aspectes, però les situacions puntuals han decantat el partit“, explicava el tècnic.

El partit va canviar de forma dràstica amb l’expulsió de Lanza: “L’expulsió és rigorosa, però l’àrbitre és qui ha vist la jugada i ha pres la decisió. Tot i això, hem tingut la pilota fins al penal”, el tècnic també valorava la feina de l’àrbitre en jugades com la del penal d’Oscar Rubio: “Arbitrar aquí no és fàcil, és un camp on passen moltes coses i hi ha moltes disputes. El penal no el veig des de la meva posició i ell ha decidit així. La cosa està en el fet que han passat massa coses i sempre totes en contra nostra“, comentava un Antonio Hidalgo amb ganes de tornar a la victòria.

Aquesta derrota és la tercera en setze partits del Sabadell aquesta temporada. Hidalgo va parlar també de quin era el següent pas: “S’ha de continuar. Aquest partit no torna i no queda una altre, hem de continuar“, senyalava Hidalgo. La propera cita del Centre d’Esports serà el proper diumenge davant l’AE Prat, que arribarà a la Nova Creu Alta com a cuer.