El Sabadell cau a Cornellà en un partit marcat per l’expulsió de Lanza

Derrota del Centre d’Esports al Municipal de Cornellà en un partit clarament marcat per l’expulsió de Manu Lanzarote al minut 40. El de Barcelona ha vist la vermella directa després d’una dura entrada sobre Nana i a partir d’allà ha canviat tot el partit. A la segona meitat, i tot i l’esforç defensiu del Sabadell, Leo Ramírez, primer de penal i després amb un xut des de la frontal, ha fet els dos gols de la victòria pel Cornellà.

El partit ha començat amb un Sabadell controlador i que ha gaudit de les primeres arribades abans del minut 10. Amb aquest inici, però, ja s’intuïa que el partit possiblement es decidiria per petits detalls. Pablo Fernández ha tingut el primer xut perillós del partit al minut 23, però la pilota ha acabat al lateral de la porteria de Mackay sense més problemes pel Centre d’Esports. Cinc minuts després ha arribat un nou ensurt amb un servei de cantonada local que no ha trobat rematador per ben poc.

Tot just passat el minut 30 de partit ha començat a animar-se el partit amb algunes accions perilloses per tots dos equips. Al minut 40 Lanza ha vist la vermella directa després d’una dura entrada sobre Nana al taló. La jugada, molt protestada per la banqueta arlequinada, era mereixedora de vermella amb el nou reglament d’aquesta temporada. A més, Hidalgo ha vist la groga per protestar. Amb tota l’acció de la vermella s’han consumit quasi tres minuts, el temps afegit al final dels primers 45 minuts i que no han servit per res més que escalfar un partit que l’àrbitre no ha sabut gestionar durant la primera meitat.

El Sabadell intenta resistir però l’empenta del Cornellà pot amb els arlequinats

La segona meitat ha començat amb ensurt pel Sabadell després d’una centrada lateral del Cornellà que Pablo Fernández, sol, ha rematat i Josu, amb el cap, ha desviat fora amb una gran intervenció. Després d’uns minuts de calma, Eloy ha estat a punt de rematar una centrada lateral que no ha arribat a controlar per ben poc. Amb el pas dels minuts es notava que era el Cornellà qui tenia una superioritat i eren els locals els que més s’apropaven al gol, tot i que sense molt èxit. I la numantina defensa del Sabadell ha aguantat fins al minut 70, quan Oscar ha tocat amb el braç una pilota dins l’àrea i Leo Ramírez, des dels 11 metres, no ha perdonat per posar l’1-0 al marcador.

Hidalgo no s’ha arronsat després del gol i ha donat entrada a Aarón i Acedo en dos canvis de clara intenció ofensiva. El Cornellà, per la seva part, ha buscat tancar el partit amb el segon gol. Després d’uns minuts, i amb el Cornellà controlant el partit, a una centrada posterior a un fora de joc no assenyalat que ha rebotat en un jugador del Cornellà, Leo Ramírez de nou ha batut un Mackay que no s’esperava el rebot. El Sabadell ho ha intentat fins al final, Boris ha tingut un xut que ha marxat desviat i els arlequinats, tot i anar perdent, no han deixat de buscar el gol.

Al final, però, derrota del Centre d’Esports per 2-0 amb els gols de Leo Ramírez que deixen al Sabadell encara líder, però els arlequinats perdran la primera posició sigui quin sigui el resultat del Castellón-Andorra de demà. El partit del Centre d’Esports no ha sigut bo, però l’actuació de l’àrbitre, molt permissiu contactes i gestionant malament el partit tampoc han ajudat. La setmana que ve, nou capítol de la temporada arlequinada amb el partit a casa davant el Prat.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà: Ramón; Guzmán, Baro, Cristian Pérez, Javi Jiménez; Nana, Leo Ramírez; Eloy Gila, Pablo Fernández (Mario, min. 82), Abde (Lobato, min. 60); Esteve (Becerra, min. 72).

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Capó (Aarón Rey, min. 70), Aleix Coch, Grego, Josu (Acedo, min. 74); Adri, Ángel; Lanza, Edgar i Néstor (Boris, min. 81).

Gols: 1-0, min. 70, Leo Ramírez. 2-0, min. 80, Leo Ramírez.

Àrbitre: Héctor Rodríguez Carpallo (Col·legi Valencià) ha amonestat a Baro (min. 39), Antonio Hidalgo (min. 41), Becerra (min. 78) Ángel (min. 78), Leo Ramírez (min. 83). Ha expulsat a Lanza al minut 41 amb vermella directa.