El Sabadell, a per la seva bèstia negra

El Centre d’Esports visita demà (20h) la UE Cornellà, el rival a batre dels arlequinats. Dels últims vuit enfrontaments entre ambdós equips, el Sabadell no ha pogut guanyar mai. Aarón Rey és la principal novetat de la llista de convocats.

Si bé les estadístiques estan per trencar-les, les males ratxes també. De fet, el conjunt dirigit per Antonio Hidalgo ja ho ha fet aquesta temporada un parell de vegades: Guanyant al José Rico Pérez, on mai havia aconseguit sumar els 3 punts, i superant el Badalona a la Nova Creu Alta. Tot i això, la veritable bèstia negra del Sabadell és, sens dubte, la Unió Esportiva Cornellà. Des del 2015, arlequinats i verds s’han vist les cares en vuit ocasions, i el sabadellencs mai han pogut guanyar. Pel que fa a les visites del Centre d’Esports al Nou Municipal de Cornellà, el Sabadell suma dos empats i dues derrotes, l’última d’elles en el 2017, quan Enric Gallego va decidir el duel (3-0) amb un ‘hat trick’.

El Centre d’Esports, que s’estrena com a líder del grup tercer de Segona B, visitarà el desè classificat. Tot i això, el Cornellà, dirigit per l’ex tècnic arlequinat Guillermo Fernández Romo, encadena cinc jornades consecutives sense perdre i 6 punts de 6 possibles al seu estadi. No obstant això, el conjunt del Llobregat només ha pogut sumar 11 punts com a local dels 21 que s’han jugat fins ara. Al davant però, tindran el Sabadell, que és el segon millor visitant de la categoria amb 12 punts de 21 possibles.

Aarón Rey, la novetat

Després de perdre’s l’últim partit per sanció, la gran novetat de la llista de convocats és Aarón Rey. Antonio Hidalgo, a més del gallec, ha citat als altres 17 jugadors disponibles del primer equip. El gran dubte està a veure qui serà l’acompanyant d’Adri Cuevas i Xavi Boniquet al mig del camp, ja que davant de l’Ejea Manu Lanzarote va deixar molt bones sensacions.

Foto: La Segunda B