Antonio Hidalgo: “Mai signaré perdre un partit”

El tècnic de Canovelles va passar ahir per sala de premsa a la prèvia del partit de demà davant el Cornellà. Hidalgo, un dels principals artífexs de l’èxit del Centre d’Esports va comentar l’estat de l’equip, les seves sensacions després d’aconseguir la primera posició a la lliga i què espera del partit al Municipal de Cornellà davant una UE Cornellà que no coneix la derrota davant el Sabadell.

Tot i el fet que el Centre d’Esports arriba al partit de demà a la primera posició, Hidalgo no considera que aquest fet sigui transcendental: “Nosaltres no defensem res. Juguem un partit molt important, davant un equip molt difícil i en un camp molt complicat. Hem de seguir en la mateixa línia, concentrats del primer a l’últim minut”, a més ha volgut deixar a un costat els resultats del passat: “Em preocupa el Cornellà d’ara, no el de fa uns anys. Haurem d’estar molt atents perquè són un equip de molta qualitat”, senyalava el de Canovelles.

Dues són les derrotes que ha patit el Sabadell en 15 jornades, una xifra molt significativa per Hidalgo: “Aquestes dues derrotes signifiquen que fem les coses bé i els rivals saben que és difícil enfrontar-nos, però el que hem fet fins ara no val per a res”. A continuació ha tret la vena més hidalguista al ser preguntat per si signaria fer sis punts en les tres jornades que queden fins al Nadal: “Jo mai signaré perdre un partit, mai. Ara només Cornellà, Cornellà i Cornellà. Això és a llarg termini i sempre tinc al cap guanyar. El partit a partit és una realitat molt gran, el dia a dia és el més important”, indicava un Hidalgo que sembla que ha donat amb la tecla per aconseguir un bon joc.

Finalment, Hidalgo ha comentat com afronta l’equip el partit sent líder: “No l’afronto de forma diferent. Tenim el que tenim perquè ho mereixem i ara hem de ser valents i seguir treballant“, ha comentat també que vol que l’equip segueixi en aquesta línia: “Hem de seguir competint com fins ara perquè això és el que ens ha portat fins aquí. És cert que hem encaixat els dos últims gols a pilota aturada i hem estat treballant per millorar-ho.”