Pedro Capó: “Ens hem guanyat el respecte dels rivals”

El jugador balear del Centre d’Esports va parlar ahir a la prèvia de la visita del Sabadell al Municipal de Cornellà d’aquest dissabte. Capó, que s’ha convertit en un fixe de la defensa de 3 d’Antonio Hidalgo, va explicar com està l’equip després d’aconseguir el liderat, com es troba ell amb el rol de central i què espera de la visita a Cornellà.

L’equip és líder per primer cop d’ençà que el Sabadell va baixar a Segona B, una fita totalment contraposada a la situació de fa sis mesos i sobre la  que ha fet la seva valoració Pedro Capó: “El pensament i la mentalitat han fet molt. Abans érem vulnerables davant els cops i ara ens veiem capaços de tot. Ens hem guanyat el respecte dels rivals i ara venen sabent que som un equip amb potencial”, també sobre aquesta primera posició, el balear ha destacat el paper de l’afició: “Ens ha d’omplir d’orgull veure on estem i què estem fent. Ara és anecdòtic, però és molt reconfortant per l’afició el fet que el seu suport vingui acompanyat d’alegries“, senyalava el central arlequinat.

Després d’una temporada convulsa i amb un Pedro Capó que jugava de tot, el central balear s’ha consolidat a la defensa de tres arlequinada des de l’arribada d’Antonio Hidalgo. Capó ha parlat sobre aquest canvi: “Tenim jugadors de molt nivell i molts recursos. Jo m’he assentat en aquesta posició i això és un repte per a créixer i fer-se millor jugador“, sobre aquesta defensa de tres centrals també ha fet una breu explicació: “Aquest és el sistema que més treballem, però també hem de tenir la capacitat de sorprendre el rival. L’altre dia el resultat del partit és fruit del desgast de la primera meitat i un canvi tàctic que va donar-nos més ritme“, explicava el de Maó.

Finalment, Capó ha parlat sobre el compromís que el Sabadell té aquest dissabte al Municipal de Cornellà: “Ara mateix som líders, però tots els partits són complicats. Hi ha equips al mateix nivell que nosaltres i els detalls ho decidiran tot. El Cornellà és un rival dur, i amb un camp que s’adapta molt bé al seu joc. Només sentint el nom saps que serà un partit complicat, possiblement similar al de l’Ebro”, a més, Capó ha comentat el fet que tots els equips esperin ara la punxada del líder: “Cada partit hi haurà equips que esperen que fallem, però cada setmana que aconseguim resultats positius servirà per a reforçar la nostra mentalitat i minvar la dels rivals“, finalitzava explicant Capó.