L’afició arlequinada disposa de més de 140 entrades per anar al Municipal de Cornellà

El Centre d’Esports dormirà tota la setmana a dalt de tot de la classificació després de la victòria dels arlequinats que, combinada amb els resultats de Lleida i Castellón, deixa als d’Antonio Hidalgo en la primera posició. La lliga, però, no s’atura i el Sabadell ja prepara la cita d’aquest dissabte al Municipal de Cornellà. El club ha anunciat avui que els aficionats disposaran de 144 entrades amb seient i la resta en una zona habilitada per a seguir el partit de peu.

Cornellà, un camp maleït pel Sabadell i on l’equip arlequinat mai ha pogut guanyar un partit. Les estadístiques no són bones, però aquest Sabadell és expert en trencar aquestes dades. Amb Antonio Hidalgo a la banqueta, el Centre d’Esports ha guanyat per primer cop a l’Hércules al Rico Pérez i ha acabat amb una ratxa de 14 anys sense guanyar el Badalona a casa. El partit es jugarà aquest dissabte a les vuit de la tarda, una hora que no és del tot dolenta per a un nou desplaçament massiu dels aficionats.

Aquest matí, quan falten cinc dies pel partit, el club ha anunciat que disposarà de 144 entrades de tribuna pels aficionats, mentre que la resta d’aficionats podran seguir el partit de peu i en una zona prèviament habilitada. El preu de cada entrada serà de 15 euros i els menors de 12 anys tindran accés gratuït a l’estadi. Les entrades són nominatives i, per tant, els aficionats hauran d’identificar-se abans d’accedir al Municipal de Cornellà.

El club començarà aquesta mateixa tarda amb la venda d’entrades anticipades i tot aficionat que desitgi anar al municipal de Cornellà podrà aconseguir la seva entrada a sempre que les oficines del Centre d’Esports estiguin obertes. També es podran comprar entrades el dia del partit a Cornellà, però Ana Navés, vicepresidenta del Sabadell, ha aconsellat per xarxes socials que els aficionats es facin amb la seva entrada de forma anticipada.