L’afició arlequinada disposa de més de 140 entrades per anar al Municipal de Cornellà

El Centre d’Esports dormirà tota la setmana a dalt de tot de la classificació després de la victòria dels arlequinats que, combinada amb els resultats de Lleida i Castellón, deixa als d’Antonio Hidalgo en la primera posició. La lliga, però, no s’atura i el Sabadell ja prepara la cita d’aquest dissabte al Municipal de Cornellà. El club ha anunciat avui que els aficionats disposaran de 144 entrades amb seient i la resta en una zona habilitada per a seguir el partit de peu.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.