Victòria i liderat

El Centre d’Esports ha sumat la quarta victòria (2-1) consecutiva a la Nova Creu Alta i ja és líder. Manu Lanzarote i Néstort Querol, qui ja acumula quatre partits consecutius marcant, han estat els golejadors arlequinats. Amb aquest triomf, els homes d’Antonio Hidalgo sumen 29 punts i es col·loquen, provisionalment, a la primera posició del grup 3 de Segona Divisió B.

Contra tot pronòstic, Antonio Hidalgo ha canviat l’esuema i ha fet saltar a la gespa de la Nova Creu Alta un onze titular amb defensa de 4. Un esquema, que per cert, no li ha donat els fruits que ell esperava a la primera meitat, ja que l’equip arlequinat ha signat un dels 45 minuts més fluixos d’aquesta temporada. No obstant això, la primera aproximació de perill ha estat pel Sabadell, quan al minut 4 Josu ha posat una centrada tensa i rasa que Rafa ha tret sense problemes.

No ha estat fins al minut 29 quan el Sabadell ha tornat a incomodar la porteria de l’Ejea, però el xut d’Adri Cuevas des de la distància ha sortit desviat. Arran d’aquí, el conjunt visitant a fet un pas endavant i això ha provocat que el Centre d’Esport es mostrés molt incòmode a sobre de la gespa. Just abans del descans, Néstor Querol ha donat l’ensurt de la tarda després d’un xoc amb Rafa. El castellonenc ha hagut de ser atès i el partit ha estat parat més de tres minuts, però finalment tot s’ha quedat en un cop sense importància.

L’esquema habitual li funciona al Sabadell

A la sortida de vestidors, Antonio Hidalgo ha mogut fitxa ben d’hora i ha fet un canvi que ha estat determinant: Al minut 50 ha entrat Pedro Capó per Ángel, i el Sabadell, amb l’entrada del jugador menorquí, ha tornat a la defensa de 3 centrals amb dos carrilers. Aquest canvi ha donat un plus al conjunt arlequinat i de fet, dos minuts més tard, Aleix Coch ha pogut fer el primer, però la seva rematada de cap ha marxat fora per poc. Deu minuts més tard, ha estat Édgar qui ho va provat des de la distància, però el xut creuat del davanter de Gavà ha sortit llepant el pal.

Només dos minuts més tard, ara sí, el Sabadell ha obert la llauna a la Nova Creu Alta. Després d’una errada defensiva d’Imanol, Manu Lanza ha estat el més llest de la classe i ha superat la sortida de Rafa per fer el primer gol de la tarda a l’estadi. El Sabadell estava vivint els seus millors minuts de partit, i al minut 70 Óscar Rubio ha pogut ampliar diferències després d’una bona centrada de Néstor Querol. Tot i això, quan el partit semblava que ja estava mort, Néstor Querol ha aprofitat una bona centrada de Josu des de l’esquerra per fer el segon a l’estadi. Amb aquesta diana, Querol ja acumula quatre jornades consecutives marcant. Just abans del xiulet final, Fonsi ha retallat distàncies per l’Ejea.

Partit de menys a més d’un Sabadell que ha sumat la quarta victòria consecutiva a la Nova Creu Alta i que amb 29 punts dormirà líder.

Foto: Críspulo Díaz