El Sabadell rep l’Ejea a l’estrena de David Astals a una convocatòria

Partit aquest cap de setmana del Centre d’Esports que provoca que tot aficionat arlequinat faci una petita mirada enrere per veure com fa sis mesos, a la primera visita dels aragonesos a Sabadell, el Sabadell estava en una situació límit i ara es troba més viu que mai i en posicions de playoff. El partit serà dissabte a les 18:00 i davant una SD Ejea que ha aconseguit només tres punts fora de casa en tota la temporada. Els aragonesos vindran a Sabadell sense baixes, mentre que els arlequinats completen la convocatòria amb David Astals, jugador del Juvenil A i que ja va debutar al partit de Copa Federació.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.