El Sabadell rep l’Ejea a l’estrena de David Astals a una convocatòria

Partit aquest cap de setmana del Centre d’Esports que provoca que tot aficionat arlequinat faci una petita mirada enrere per veure com fa sis mesos, a la primera visita dels aragonesos a Sabadell, el Sabadell estava en una situació límit i ara es troba més viu que mai i en posicions de playoff. El partit serà dissabte a les 18:00 i davant una SD Ejea que ha aconseguit només tres punts fora de casa en tota la temporada. Els aragonesos vindran a Sabadell sense baixes, mentre que els arlequinats completen la convocatòria amb David Astals, jugador del Juvenil A i que ja va debutar al partit de Copa Federació.

Després d’un nou empat fora de casa al qual el Centre d’Esports comença guanyant i veu com el rival empata el partit quan faltaven cinc minuts pel final. Així és com, igual que fa quinze dies, el Sabadell rep l’Ejea a casa. Els arlequinats van tenir un duel complicat al Pedro Sancho davant l’Ebro i van endur-se un punt agredolç. Aquesta setmana, i amb el suport de l’afició, el Sabadell espera aconseguir tres punts que, en una jornada plena de duels directes a la zona alta, suposin un punt d’inflexió dels homes d’Antonio Hidalgo.

Només 17 jugadors del primer equip i amb David Astals

Si les lesions no eren ja suficients, la setmana passada el Centre d’Esports va quedar-se sense Aarón Rey per aquesta setmana després d’una rigorosa targeta vermella que l’àrbitre va treure al jove migcampista gallec. Aquesta baixa és important i Hidalgo ha tornat a tirar del Juvenil i ha convocat David Astals, un dels millors jugadors d’un equip que, en aquests moments, és el millor no filial classificat a Lliga Nacional.

Aquesta és, després de les convocatòries de Gerard Marquillas, la tercera convocatòria d’un jugador del Juvenil A arlequinat. És probable, però, que Astals no tingui minuts, tot i que qui possiblement tingui minuts és Manu Lanzarote després d’algunes setmanes amb menys protagonisme. El barceloní, que ja porta tres gols aquesta temporada, podria tornar a ser titular a causa de les baixes. On hi ha el principal dubte és al mig del camp, zona a la qual hi ha quatre jugadors dels quals només dos en podran ser titulars.

A per la primera victòria fora de casa

La temporada de l’Ejea no ha tingut el millor inici, però el filial del Huesca ha deixat bons moments de futbol i ha aconseguit bons resultats. Els homes de Javi Suàrez només han aconseguit tres punts fora de casa en tota la temporada, però han empatat a Castàlia, Llagostera i Cornellà amb partits de molta exigència. Albert Torras, màxim golejador aragonès amb sis gols, és una de les principals amenaces d’un Ejea que vol aconseguir la primera victòria fora de casa aquesta temporada.

Les declaracions

Antonio Hidalgo: “La pressió és totalment diferent a la que teníem la temporada passada. Jo tinc molta exigència i això és positiu i empeny als jugadors. El partit és un exemple de com vam patir l’any passat i com sis mesos després ha canviat la situació. Però el camí és molt llarg i hem d’anar setmana a setmana“.

Xavi Boniquet: “Ens quedem amb el fet de sumar cada setmana, tot i que sempre volem guanyar. Em sento molt còmode jugant al mig del camp, sigui a la posició que sigui. El suport que rebem de l’afició s’agraeix molt, volem que segueixin venint al camp i sabem que depèn de nosaltres que els aficionats continuï animant-nos