Antonio Hidalgo: “La pressió que tenim ara és molt diferent de la de fa sis mesos”

El tècnic de Canovelles ha passat aquest matí a la prèvia del partit que enfrontarà a Centre d’Esports Sabadell i Sociedad Deportiva Ejea demà a la tarda. A la roda de premsa, Hidalgo ha parlat sobre l’estat d’un equip que fa sis mesos, i davant el mateix rival, es jugava la vida i ara vol guanyar per seguir a la zona alta de la classificació.

Poc més de sis mesos separen l’última visita de l’Ejea a Sabadell. En aquella tarda, els arlequinats s’ho jugaven tot i un gol d’Oscar Rubio va donar els tres punts al Sabadell. Hidalgo ha parlat sobre el tema: “El partit és un exemple de com vam patir l’any passat i com sis mesos després ha canviat la situació. Però el camí és molt llarg i hem d’anar setmana a setmana”, també ha explicat com ha viscut el vestidor aquesta setmana: “No s’ha parlat molt de com era la situació fa sis mesos. Ells ara són diferents i el moment també“, senyalava el de Canovelles.

La jornada, amb un Barça B-Castelló com a plat fort, és una gran oportunitat perquè el Sabadell aconsegueixi punts d’avantatge respecte a rivals directes i Hidalgo ha comentat com és la pressió a la que poden estar sotmesos: “La pressió és totalment diferent de la que teníem la temporada passada. Jo tinc molta exigència i això és positiu i empeny als jugadors. Ells saben el que tant jo com el club exigim i compleixen al camp”, explicava el tècnic.

Finalment, Hidalgo ha parlat del rival de diumenge i la plantilla arlequinada. Sobre els primers ha dit: “Són una plantilla amb molta qualitat al davant i que han aconseguit bons resultats. Juguen bé amb la pilota i haurem de fer un partit molt seriós si volem guanyar“. Sobre la plantilla arlequinada, ha parlat de Jurgi i Lanza. Sobre el primer ha indicat: “Està entrenant pràcticament amb normalitat i espero que torni aviat a la convocatòria, encara que queda en mans dels metges”, i sobre el segon ha dit: “Tenim un equip on cada setmana hem de triar onze jugadors i on tots volen jugar i són opcions vàlides. Lanza ha entrenat a un gran nivell i demà ja veurem que decidim“, finalitzava dient Antonio Hidalgo.