Xavi Boniquet: “M’he sentit molt còmode a totes les posicions on he jugat”

Amb la visita al Pedro Sancho sent ja part del passat, el Centre d’Esports rep aquest dissabte a les sis de la tarda l’Ejea. Els aragonesos, que són el filial del Huesca des d’aquesta temporada, arriben en una mala dinàmica, encara que el Sabadell no anirà confiat. Xavi Boniquet, migcampista arlequinat, ha passat aquest matí per sala de premsa i ha valorat, entre altres coses, l’estat de l’equip i la seva adaptació al club des de la seva arribada a l’estiu.

Les dues últimes sortides del Sabadell s’han saldat amb dos empats en els quals el Sabadell s’avançava i, a cinc minuts pel final, el rival empatava el partit. Boniquet ha parlat sobre aquests resultats agredolços: “Ens quedem amb el fet de sumar cada setmana, tot i que sempre volem guanyar. És cert que ens posem per davant al marcador, però tots els equips ens poden fer mal i al final ells també juguen“, ha explicat el migcampista arlequinat.

Seguidament, Boniquet ha comentat la bona situació del Sabadell: “Les valoracions es fan a final de temporada, tot i que tots els punts que aconseguim a la primera volta són importants“, el català també ha valorat la seva participació i el seu rol dins l’equip: “Em sento molt còmode jugant al mig del camp, sigui a la posició que sigui. Que l’entrenador compti amb tu és important, però haig de seguir treballant perquè la competència és molt dura“, afegia l’exjugador del Badalona.

Per acabar la roda de premsa, l’egarenc ha parlat sobre el partit del diumenge: “L’Ejea juga molt bé al futbol i la posició on estan no té res a veure amb com juguen. El suport que rebem de l’afició s’agraeix molt, volem que segueixin venint al camp i sabem que depèn de nosaltres que els aficionats continuï animant-nos“, també ha comentat, com a última pregunta, la seva adaptació al Sabadell: “Agraeixo molt l’oportunitat del Sabadell i m’alegro que les coses estiguin sortint bé. Era impossible no voler venir a Sabadell, era un luxe poder ser a un equip que és de Segona Divisió“, ha tancat dient Boniquet.

Foto: CE Sabadell.