El Sabadell s’emporta un punt agredolç del Pedro Sancho

Empat del Centre d’Esports davant l’Ebro en un partit on, com a Prada de Moles, el Sabadell s’ha posat per davant al marcador però no ha tancat el partit i ha vist com Aguza empatava el marcador a cinc minuts del final. El Sabadell s’ha avançat amb un gol de Néstor Querol, però no ha sabut gestionar el partit durant tota la segona meitat. Als últims minuts, a més, el Sabadell ha acabat amb 10 homes després d’una rigorosa expulsió d’Aarón Rey.

 

L’efectivitat en atac, clau per arribar al descans guanyant

El partit ha començat amb un Centre d’Esports ben plantat sobre el camp però amb un ensurt pels sabadellencs. Al minut 3, quan tot just havia començat el partit, Grego Sierra treia sota pals una pilota que ha estat a punt de convertir-se en gol després d’una errada de la defensa del Sabadell. L’ensurt, però, només ha fet que el Sabadell comencés a controlar el partit i busqués amb més intensitat el primer gol del partit. Després de 20 minuts de partit, Néstor ha aprofitat una errada imperdonable de la defensa de l’Ebro i ha afusellat Loscos per a posar el 0-1 al marcador.

Tot i el gol, el Sabadell insistia per aconseguir el segon gol davant un Ebro que va trigar a reaccionar però va donar algun ensurt més abans del descans. De fet, Carlos Barreda va estar a punt de marcar després d’un remat de cap totalment sol a l’àrea petita que va marxar per sobre del travesser. El partit era de poques arribades i tots dos equips van gaudir de poques ocasions, però el Sabadell feia valdre la seva efectivitat en atac per a anar guanyant al descans.

El Sabadell no aconsegueix gestionar el partit i ho paga amb dos punts

La segona meitat ha arrencat amb un parell d’ensurts en forma de cops que han obligat als serveis mèdics del Sabadell a assistir Ian Mackay després d’un xoc amb un jugador de l’Ebro, tot i que finalment s’ha quedat en un ensurt. El que no va quedar-se en un ensurt va ser un cop de Tiago Portuga que va obligar el defensa de l’equip aragonès a marxar del partit. En una segona meitat molt aturada i amb poques ocasions, el Sabadell seguia liderant el marcador i buscava fer mal al contraatac, però l’Ebro ha estat qui ha tingut molt a prop el gol amb un xut de Barreda.

Antonio Hidalgo ha fet el primer canvi del partit al minut 80, quan Boris Garrós ha entrat al camp substituïnt Edgar. Però, a més, en aquella acció, Grego Sierra s’ha posat a terra demanant assistència per molèsties musculars. Als minuts finals, i com si l’esperit d’Andorra tornés a ser sobre la gespa, el Sabadell va començar a patir i, quan faltaven sis minuts pel final, Aguza ha empatat el partit rematant un servei de cantonada totalment sol.

El final ha estat caòtic. Després del gol, Aarón Rey ha vist la vermella directa tot just entrar al camp per tallar un contraatac. Una vermella bastant rigorosa però que ha deixat el Sabadell amb 10 pels últims minuts del partit. L’Ebro, entre el gol i la vermella, s’ha crescut i ha intentat aconseguir la remuntada en uns últims minuts de molts nervis per tots dos equips. L’entrenador de l’Ebro ha enviat tots els seus homes a l’atac, però el partit ha acabat sense més ensurts ni accions perilloses. Al final, repartiment de punts a un derbi arlequinat amb poc futbol i on l’Ebro ha aprofitat la pilota aturada per empatar el partit als minuts finals. El Sabadell suma ja 26 punts i acabarà la jornada a la tercera o quarta posició.

FITXA TÈCNICA

CD Ebro: Loscos; Barreda, Espín, Aguza, Tiago Portuga (Juampa Barros, min. 70); Liam (Álvaro, min. 56); Víctor Andrés, Lolo Garrido, Jesús Rubio; Emaná (de Mesa, min. 80), Fran García.

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Capó, Aleix Coch, Grego Sierra, Josu; Boniquet (Pajarero, min. 89), Adri Cuevas (Aarón Rey, min. 86), Ángel Martínez; Néstor Querol, Edgar Hernández (Boris Garrós, min 81).

Gols: 0-1, min. 20, Néstor Querol. 1-1, min. 84, Aguza.

Àrbitre: David Cambronero González (Col·legi Castellanomanxec) ha amonestat a Barreda (min. 18), Ángel (min. 27), Lolo Garrido (min. 64), Grego Sierra (min. 77), Jesús Rubio (min. 80), Boris Garrós (min. 86). Ha expulsat Aarón Rey al minut 87 per vermella directa.