L’estadi Pedro Sancho, la nova seu del ‘Derbi Arlequinat’

El Centre d’Esports Sabadell visita demà (12h) el CD Ebro en el partit corresponent a la 14 jornada de lliga. El duel es jugarà a l’estadi Pedro Sancho, la nova seu de l’Ebro aquesta temporada. Antonio Hidalgo ha convocat 18 jugadors, on no hi està el recentment lesionat Aitor Pascual. Per contra, tornen Grego Sierra i Àngel Martínez.

Després de 3 visites a La Almozara durant les últimes tres temporades, el partit de demà entre l’Ebro i el Sabadell ja no es jugarà allà, ja que des d’aquesta campanya el club de Saragossa s’ha mudat a l’estadi Pedro Sancho. Un estadi, que per cert, és la seu oficial de la Federació Aragonesa de Fútbol i que té unes dimensions més grans en comparació a La Almozara. Això sí, la gespa continua sent artificial, tot i que és de millor qualitat.

Pel que fa al duel, el Sabadell visita a un Ebro que arriba al partit com a 15è classificat amb 14 punts, dos per sobre de la zona de promoció de descens. Un Ebro, que a més, ve de caure (2-1) a la Prada de Moles davant de l’Andorra. Com a locals, el conjunt de Manolo Sanlúcar només ha sumat 9 dels 14 punts al seu estadi, on ha guanyat dos partits, ha empatat tres i només m’ha perdut un, precisament davant del Nàstic de Tarragona.

Tornen Grego Sierra i Àngel Martínez, novetats

Antonio Hidalgo ha citat els 18 jugadors disponibles de la primera plantilla pel duel de demà, on hi destaquen les novetats de Grego Sierra, que torna després de complir cicle de targetes grogues, i Àngel Martínez, ja recuperat dels seus problemes físics. Per contra, no hi és Aitor Pascual, ja que com va anunciar ahir el tècnic de Canovelles a la roda de premsa prèvia al partit, el jove lateral es va fracturar la mà a l’entrenament del dijous i serà baixa pel que resta d’any.

Foto: CD Ebro