Antonio Hidalgo: “La il·lusió està bé si és amb mesura”

El Centre d’Esports visita el Pedro Sancho de Saragossa aquest cap de setmana per enfrontar-se al Ebro en un partit important perquè el Sabadell segueixi ben a prop de la primera posició. Antonio Hidalgo ha passat per sala de premsa aquest matí per a parlar sobre el partit del diumenge, encara que el de Canovelles també ha comentat la situació d’eufòria que viu el club i ha fet una actualització d’una llista de lesionats que creix amb la lesió d’Aitor Pascual, que ahir es va trencar la mà.

La victòria del diumenge passat davant el Nàstic ha generat un ambient d’il·lusió i eufòria que segons Hidalgo: “És una cosa que està bé, però sempre ha de venir amb mesura. Hem d’assaborir aquests bons moments sense oblidar el partit de la setmana següent“. El de Canovelles, ha parlat també de les condicions del camp on jugarà el Sabadell aquesta setmana: “No sabem si és un estadi que ens afavoreix o no, però sabem que té una gespa artificial adequada i que és un estadi normal”, afegia el tècnic.

L’inici de temporada de l’Ebro no ha estat el millor, però Hidalgo sap que el club aragonès sempre és un equip competitiu: “Són un equip molt ben treballat, coneixen la categoria i tenen jugadors de molta qualitat a dalt. A més, són sòlids en defensa, encara que han patit bastant als últims minuts de partit”. El tècnic també ha parlat de com es troba la plantilla anímicament: “Tenim un equip molt ambiciós i tots hi volen jugar i ajudar a l’equip. Que ells sentin això és molt important i ara hauré d’escollir els que crec que ho poden fer millor”, ha comentat Hidalgo.

Aitor Pascual estarà cinc setmanes de baixa

La mala notícia de la setmana la protagonitza Aitor Pascual. Antonio Hidalgo ha anunciat a roda de premsa que el jove lateral gallec es va trencar la mà a l’entrenament d’ahir i haurà d’estar cinc setmanes de baixa. Aquest temps d’inactivitat estimat fa pensar que Pascual podria tornar per al partit davant el Villarreal B. D’altra banda, el mateix Hidalgo ha confirmat que, després de dues setmanes amb molèsties, Ángel ha tornat a entrenar-se amb normalitat i podria tornar a la convocatòria. La millor notícia, però, és la tornada de Jurgi Oteo als entrenaments amb l’equip, l’extrem vasc comença a cremar les etapes finals de la seva recuperació després de trencar-se el menisc del genoll esquerre al mes de setembre.