Fernando Pajarero: “Deixar la porteria a zero i ser sòlids en defensa és clau”

Després de la victòria que el Centre d’Esports va aconseguir el passat diumenge davant el Nàstic, l’equip dirigit per Antonio Hidalgo ja pensa en el derbi arlequinat que Ebro i Sabadell jugaran aquest diumenge al Pedro Sancho. Un dels homes més destacats el passat diumenge va ser Fernando Pajarero, el central tornava a la titularitat i va ser un dels millors del partit. Pajarero, que va jugar a l’Ebro fa dues temporades, ha passat avui per sala de premsa per a valorar el partit d’aquest diumenge.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.