Fernando Pajarero: “Deixar la porteria a zero i ser sòlids en defensa és clau”

Després de la victòria que el Centre d’Esports va aconseguir el passat diumenge davant el Nàstic, l’equip dirigit per Antonio Hidalgo ja pensa en el derbi arlequinat que Ebro i Sabadell jugaran aquest diumenge al Pedro Sancho. Un dels homes més destacats el passat diumenge va ser Fernando Pajarero, el central tornava a la titularitat i va ser un dels millors del partit. Pajarero, que va jugar a l’Ebro fa dues temporades, ha passat avui per sala de premsa per a valorar el partit d’aquest diumenge.

L’inici de temporada que està protagonitzant el Centre d’Esports és dels difícils de superar i, tot i alguna ensopegada puntual, l’equip és cada setmana més fort. Fernando Pajarero encara no porta una temporada sencera a Sabadell, però és conscient de la feina que està fent l’equip: “És veritat que l’equip es troba en una línia ascendent, practicant molt bon futbol i saben dominar les diferents situacions dels partits. És cert que el punt d’Andorra va ser decebedor, però també és molt important el fet que seguim sumant punts a casa”, explicava l’andalús.

Pajarero, com a defensa central, té molta responsabilitat a la gran feina defensiva d’un Centre d’Esports que va sumar la setena porteria a zero de la temporada al partit contra el Nàstic. El defensa ha senyalat que “La porteria a zero i la solidesa defensiva són primordials a Segona B i si això ve acompanyat de l’encert de cara a porteria, és encara millor“, a més, i parlant una mica sobre el futur, ha indicat que “Sabem que hem de seguir lluitant cada setmana i no mirar més enllà del partit que tenim aquella setmana. Si fem això, aconseguirem allò que tothom desitja“, afegia un Fernando Pajarero que coneix molt bé al rival d’aquesta setmana.

Un derbi sempre és especial, però la relació entre Sabadell i Ebro, agermanats pel disseny de la seva samarreta, fa que el partit d’aquesta setmana sigui encara més especial. Pajarero, com a exjugador de l’Ebro ha advertit que “Tindrem davant un rival complicat, amb un camp difícil i molt durs en defensa. Sabem com estem ara mateix i sortirem per totes per emportar-nos la victòria”, després ha finalitzat dient que “El Pedro Sancho -el nou estadi de l’Ebro- és diferent de L’Almozara, però les dimensions i la gespa ens ajuden a practicar el nostre futbol. Guardo grans records de l’Ebro i de tota la gent d’allà, però durant noranta minuts anirem a guanyar i amb el ganivet a les dents“, ha finalitzat dient el defensa.