El Sabadell organitza un autocar per viure el ‘Derbi Arlequinat’

El Centre d’Esports ha comunicat aquest matí que organitza un autocar a Saragossa per tal que els aficionats arlequinats puguin veure ‘in situ’ el partit entre l’Ebro i el Sabadell. El preu total, que inclou viatge i entrada, és de 30 euros. Les entrades es podran adquirir a partir del dimecres a les oficines del club.

Un dia després de la victòria per 2-0 a la Nova Creu Alta davant del Nàstic de Tarragona, el conjunt sabadellenc ha anunciat a les xarxes socials que organitza un autocar a Saragossa pel partit de diumenge davant de l’Ebro. Com ja és habitual aquesta temporada, el Centre d’Esports no estarà sol a l’Estadi Pedro Sancho i s’esperen més d’un centenar d’aficionats arlequinats.

La venda d’entrades i tiquets estarà disponible a partir del dimecres a les oficines del club, i tenen un preu de 30 euros, incloent-hi entrada i desplaçament. L’autocar sortirà a les 7 del matí des de la Nova Creu Alta i la tornada serà a les 5 de la tarda, ja que el club deixa un interval de 2 hores per tal que els aficionats puguin dinar al centre de Saragossa.

Foto: HONOR 1903