Antonio Hidalgo: “Intentem jugar així cada setmana”

L’entrenador del Centre d’Esports va passar per sala de premsa després de la victòria del seu equip davant el Nàstic de Tarragona. El de Canovelles es va mostrar molt content per l’actuació del seu equip i va valorar molt positivament la implicació dels seus jugadors tant dins com fora del camp.

La victòria del Sabadell es va construir gràcies a una primera part sensacional d’un Centre d’Esports que va passar per sobre el seu rival. Hidalgo va explicar que “Intentem fer aquest joc cada setmana. Hem fet una primera meitat molt competa, amb dos gols i fent-nos forts a casa“, també va senyalar que “Avui era un dia diferent, havíem de sortir amb força per aprofitar els possibles dubtes d’un rival que es troba en un mal moment i les coses han sortit molt bé“, va indicar el de Canovelles.

Qui va rebre una menció especial va ser Edgar Hernàndez, autor del segon gol amb un llançament de falta magistral. El tècnic va dir que “L’Edgar és un jugador especial, que necessita aquesta confiança i aquest afete per part de l’afició. Està molt involucrat i això es transmet al camp. Tot l’equip està igual i, tant qui juga com qui no, estan fent tots una gran feina”, a més va parlar d’un Fernando Pajarero que va tornar a la titularitat després d’algunes suplències i Hidalgo va comentar que “Estic molt content amb la feina d’en Fernando i confio molt en ell. Ha fet un partit molt complet i que ajuda a donar més competitivitat a la plantilla“, explicava Hidalgo.

Finalment, Hidalgo va parlar de la tornada al terreny de joc de Boris Garrós, que ha deixat enrere els seus problemes físics. Sobre el davanter va dir que “Boris ve de moltes jornades sense jugar, però sempre que surt al camp ho deixa tot. Serà un jugador molt important per a nosaltres durant tot el que queda de lliga”, va finalitzar dient el tècnic del Centre d’Esports.