El Sabadell recupera Boris Garrós per rebre un Nàstic en hores baixes

El Centre d’Esports s’enfronta aquesta tarda (17h) al Nàstic de Tarragona en un partit que es presenta vital per a les aspiracions del conjunt local. Antonio Hidalgo ha citat a 19 jugadors, on destaca la presència de Boris Garrós i del Juvenil, Gerard Marquillas.

Qui diria abans de començar la temporada que el Nàstic de Tarragona, amb jugadors com Jonathan Pereira, Pedro Martín o Damián Petcoff, entre d’altres, visitaria la Nova Creu Alta a la jornada 13 en zona de descens. El conjunt de Xavi Bartolo és 17è classificat amb 11 punts i és el segon equip més golejat (20) del grup, només superat per l’Orihuela (25). A més, els grana, lluny del seu estadi tampoc tenen els millors registres, ja que han sumat un total de 5 punts en 6 partits jugats.

Pel que fa a els precedents, el 7 d’abril del 2012 va ser l’últim dia en què el Nàstic de Tarragona va visitar la Nova Creu Alta en un partit oficial. En aquell duel, amb ambdós equips a la Segona Divisió, el conjunt arlequinat va vèncer gràcies a un solitari gol d’Aarón Bueno. De fet, entre els 18 jugadors convocats del Sabadell hi eren els dos actuals místers, Antonio Hidalgo i Juvenal, a més d’Ian Mackay i Jesús Olmo.

Llista de 19 convocats amb la novetat de Boris Garrós

Antonio Hidalgo ha citat 19 jugadors pel partit d’aquesta tarda, pel que haurà de descartar-ne un abans del duel. Entre els convocats destaca el retorn de Boris Garrós, després que l’ex del Gavà marxés lesionat de San Vicente del Raspeig en el partit de Copa Federació. L’altra novetat, i que repeteix convocatòria, és el Juvenil Gerard Marquillasa

D’altra banda, per part del Nàstic tornarà a la Nova Creu Alta 5 mesos després Pol Ballesteros, l’heroi d’Olot. El jove extrem de Vilassar no està gaudint de tots els minuts que li agradaria i en 11 partits jugats fins ara, encara no ha vist porteria. Tot i això, s’espera que Ballesteros sigui titular al temple arlequinat.

Foto: Diari de Sabadell – Lluís Franco