El Sabadell derrota al Nàstic gràcies a una primera meitat d’ensomni

Victòria del Centre d’Esports per 2-0 davant el Nàstic de Tarragona i amb una primera part espectacular per part del Sabadell. Néstor i Edgar van fer els dos gols arlequinats tot just abans del descans, el primer amb una passada a l’espai i el segon amb un xut de falta espectacular d’Edgar. A la segona meitat, els arlequinats van controlar el partit i van dedicar-se a mantenir la renda de dos gols aconseguida a la primera meitat. Amb aquests tres punts, el Sabadell és ara tercer, empatat a punts amb el Lleida i a només dos punts del Castellón.

Una primera meitat per emmarcar i dos gols de premi

Tots dos equips van sortir amb intenció d’imposar el seu ritme de joc, però va ser el Sabadell el primer a avisar amb un xut d’Oscar Rubio des de la frontal que va obligar Bernabé a lluir-se amb una bona aturada. El Centre d’Esports era qui controlava el joc passat un quart d’hora i el Nàstic buscava les esquenes de la defensa arlequinada sense molt èxit. Això sí, el Nàstic va gaudir d’una ocasió molt clara al minut 23; va ser Jonathan Pereira, per partida doble i després d’una errada de Pajarero, qui es va quedar tot sol davant de Mackay, el primer xut el va aturar el gallec amb una gran intervenció i el segon, a porteria buida, el va enviar Pereira directament a servei de banda favorable al Sabadell.

I després de la doble ocasió del Nàstic, va ser el moment pel Sabadell. En el millor moment del Nàstic, després d’una bona jugada en equip, Edgar va assistir Nèstor perquè el valencià, entre els dos centrals, definís amb un xut col·locat per fer l’1-0. El Centre d’Esports no es va aturar i va anar per un segon gol que quasi arriba en una volèia d’Edgar que va marxar per sobre el travesser. La insistència va ser una constant durant tota la primera meitat i tanta feina va tenir recompensa al minut 42 en una falta a la frontal que Edgar, igual que a Llagostera, es va demanar i va enviar a l’escaire amb una fuetada impossible d’aturar per part de Bernabé.

El Sabadell va seguir insistint i buscant el tercer abans del descans, però no va tenir grans oportunitats fins al final de la primera meitat. Per la seva part, el Nàstic va marxar a vestidors mig estabornit després de rebre dos gols tot i marxar a vestidors sense marcar tot i una gran ocasió que Jonathan Pereira va desaprofitar tot just abans del primer gol del Sabadell.

El Sabadell controla una segona meitat de tràmit

La segona meitat va començar amb tota una declaració d’intencions per part de Xavi Bartolo. L’entrenador visitant va donar entrada a Pol Ballesteros i Habrán, un doble canvi amb mentalitat ofensiva i amb la intenció de capgirar el resultat. Habrán, de fet, va tenir una gran oportunitat amb un xut creuat que va marxar un pèl desviat de la porteria de Mackay. Però el Sabadell també insistia i Oscar Rubio va estar a punt de marcar amb un remat de cap després d’un centre de Néstor que va marxar desviat.

Bartolo va cremar totes les naus donant entrada a Lolo Plá al minut 62 i el Nàstic havia gastat tots els canvis quan faltava mitja hora pel final del partit. El partit va entrar en un tràngol on cap dels dos equips era capaç de generar ocasions clares de gol però on era el Nàstic qui tenia la pilota i el Sabadell qui buscava fer mal al contraatac. Van passar els minuts i el Centre d’Esports es limitava a fer valer la seva renda de dos gols aconseguida a la primera meitat i va dedicar-se a dormir el partit i rebutjar qualsevol possible acció perillosa per part del Nàstic.

El partit, després d’un tràmit de 3 minuts d’afegit, va acabar-se amb victòria arlequinada per 2-0 després d’una primera meitat espectacular i una segona meitat on els d’Antonio Hidalgo van fer una passa enrere però van controlar el partit en tot moment. Amb la victòria, el Centre d’Esports acaba la jornada tercer, amb 25 punts i empatat amb el Lleida per la segona posició. Per la seva part, el Nàstic segueix en descens i Xavi Bartolo, el seu entrenador, podria haver dirigit el seu últim partit a la banqueta grana.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Capó, Aleix Coch, Pajarero, Josu; Boniquet (Aitor Pascual, min. 84), Adri Cuevas; Aarón Rey (Alberto Leira, min. 60); Néstor Querol, Edgar Hernández (Boris Garrós, min. 74).

CF Badalona: Bernabé; Pol Valentín, Perone, Juan Rodríguez, Bonilla; Brugué (Lolo Pla, min. 62), Viti, Petcoff, Ferran Giner (Pol Ballesteros, min. 46); Pedro Martín i Pereira (Habrán, min. 46).

Gols: 1-0, min. 25, Néstor Querol. 2-0, min. 42, Edgar Hernández.

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal (Col·legi Valencià) ha amonestat a Petcoff (min. 21), Fernando Pajarero (min. 44) i Alberto Leira (min. 61).