El Sabadell derrota al Nàstic gràcies a una primera meitat d’ensomni

Victòria del Centre d’Esports per 2-0 davant el Nàstic de Tarragona i amb una primera part espectacular per part del Sabadell. Néstor i Edgar van fer els dos gols arlequinats tot just abans del descans, el primer amb una passada a l’espai i el segon amb un xut de falta espectacular d’Edgar. A la segona meitat, els arlequinats van controlar el partit i van dedicar-se a mantenir la renda de dos gols aconseguida a la primera meitat. Amb aquests tres punts, el Sabadell és ara tercer, empatat a punts amb el Lleida i a només dos punts del Castellón.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.