Antonio Hidalgo: “Espero un partit molt i molt exigent davant el Nàstic”

Ja han passat sis dies des del partit a Prada de Moles i el Centre d’Esports deixa enrere un decebedor empat per rebre aquesta setmana al Nàstic de Tarragona. Els tarragonins, amb un equip de molta qualitat, no han arrencat com s’esperava, però Antonio Hidalgo sap de la dificultat d’aquest partit i així ho ha explicat a la roda de premsa pre partit, on també ha parlat de l’estat de la plantilla i de l’evolució de l’equip des de la seva arribada a la banqueta.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.