Antonio Hidalgo: “Espero un partit molt i molt exigent davant el Nàstic”

Ja han passat sis dies des del partit a Prada de Moles i el Centre d’Esports deixa enrere un decebedor empat per rebre aquesta setmana al Nàstic de Tarragona. Els tarragonins, amb un equip de molta qualitat, no han arrencat com s’esperava, però Antonio Hidalgo sap de la dificultat d’aquest partit i així ho ha explicat a la roda de premsa pre partit, on també ha parlat de l’estat de la plantilla i de l’evolució de l’equip des de la seva arribada a la banqueta.

El Sabadell és ara mateix tercer, mentre que el Nàstic ocupa la dissetena posició amb un inici de temporada decebedor. Però la classificació, en paraules d’Hidalgon “Només reflecteix el que passa al terreny de joc, però cal anar molt més enllà“, segons el de Canovelles “El Nàstic és un equip per pujar i no ha començat bé, però té jugadors molt bons i que ens posaran en molts problemes. Espero un partit molt i molt exigent”, explicava el tècnic arlequinat.

La dinàmica del Centre d’Esports és molt bona i l’afició està engrescada. Aquest fet és bo, però Hidalgo ha senyalat que “És millor tenir una bona dinàmica però això mai garanteix res. El partit de diumenge serà totalment diferent i haurem d’estar molt sòlids”. Boris Garròs, quasi inèdit fins al moment, ha entrenat amb l’equip i Hidalgo ha dit que “Boris pot tornar després que hagi entrenat amb l’equip, tot i que esperarem fins al final per decidir la convocatòria“, ha indicat Hidalgo.

Finalment, el de Canovelles ha parlat del rendiment de l’equip des de la seva arribada, un fet al qual l’entrenador no vol donar importància. Antonio Hidalgo ha comentat que “El meu rendiment són només números. Hem fet un treball que ha funcionat i és gràcies als jugadors i a com han treballat des del primer dia. Però ara no ens podem conformar, hi ha il·lusió al voltant però sabem d’on venim i això vol dir que ara hem de treballar encara amb més exigència“, ha finalitzat dient.