Néstor Querol: “Hem de fer bo el punt d’Andorra davant el Nàstic”

Nova setmana i nous reptes per un Centre d’Esports que va deixar escapar dos punts a la seva visita a Prada de Moles. Els arlequinats van ser superiors al seu rival, però van perdonar massa i ho van pagar molt car. Un dels protagonistes del partit va ser Néstor Querol, que va marcar i va tenir una ocasió molt clara que podria haver tancat el partit. El valencià ha passat avui per sala de premsa, on ha parlat del seu moment de forma, de l’estat de l’equip i del partit d’aquest diumenge davant el Nàstic.

Poques vegades s’ha vist un Sabadell que, després d’empatar al camp d’un dels equips punters de la categoria, marxi amb la sensació d’haver perdut molt, però aquestes han estat les sensacions després de l’empat a Prada de Moles. Néstor Querol, un dels protagonistes de la tarda, ha explicat que “Les sensacions després del partit van ser molt negatives a nivell individual i col·lectiu. Vaig tenir la jugada del pal al cap durant uns dies i la sensació és de què ens van marxar dos punts, però amb perspectiva sabem que vam aconseguir un punt important“, explicava el valencià.

Després d’uns dies, el Centre d’Esports afronta un nou repte davant el Nàstic i Querol ha senyalat que “Ara tenim una nova oportunitat i esperem que les ocasions que no van entrar a Andorra entrin“, a més, ha indicat que “Hem de veure com ha canviat la situació en sis o set mesos i donar molt valor a què està fent l’equip. Ningú s’esperava estar a la situació a la qual estem, però ara hem d’anar pas a pas i no posar-nos pressió“, ha dit l’atacant durant la roda de premsa.

Finalment, l’extrem ha parlat sobre el rival de diumenge, un Nàstic en hores baixes però que sempre és un rival complicat. Querol ha dit que “La situació del Nàstic demostra la dificultat de la categoria, fan les coses bé però quan estàs en una dinàmica negativa costa molt treure punts. El rival serà similar al Badalona, ens posarà les coses molt difícils i compten amb jugadors de molta qualitat“, per acabar, Néstor ha fet una crida a l’afició al dir que “El suport de l’afició és molt necessari per nosaltres i ho notem molt. Esperem que cada cap de setmana vagi venint més i més gent al camp“, ha finalitzat dient l’ex jugador de Badalona o Atlético Saguntino.