Néstor Querol: “Hem de fer bo el punt d’Andorra davant el Nàstic”

Nova setmana i nous reptes per un Centre d’Esports que va deixar escapar dos punts a la seva visita a Prada de Moles. Els arlequinats van ser superiors al seu rival, però van perdonar massa i ho van pagar molt car. Un dels protagonistes del partit va ser Néstor Querol, que va marcar i va tenir una ocasió molt clara que podria haver tancat el partit. El valencià ha passat avui per sala de premsa, on ha parlat del seu moment de forma, de l’estat de l’equip i del partit d’aquest diumenge davant el Nàstic.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.