El Sabadell empata a Andorra tot i ser superior durant tot el partit

El Centre d’Esports ha sumat un empat (2-2) en la seva visita a la Prada de Moles davant de l’Andorra tot i anar per davant en el marcador pràcticament tot el partit. Néstor Querol i Édgar han fet els gols arlequinats, mentre que Bóver i Forgàs han estat els golejadors locals. Amb aquest empat, el Sabadell suma 22 punts i seguirà segon, a l’espera del que facin demà la resta d’equips.

Tot i les baixes temperatures i el fred, els més de 250 aficionats arlequinats desplaçats a Andorra han entrat en calor ben d’hora, ja que als 5 minuts el Centre d’Esports ja guanyava. Ha estat a la segona arribada del conjunt arlequinat quan al minut 5, Néstor Querol, tot sol, només ha hagut d’empènyer la pilota després d’una pentinada d’Aleix Coch al fons de la xarxa per fer el primer de la tarda. I quan els arlequinats encara estaven celebrant el gol, Josu ha recuperat l’esfèric i ha posat una centrada mil·limètrica al cap d’Édgar Hernández. Un inici espectacular dels homes d’Hidalgo.

Al minut 13 ha arribat la primera de l’Andorra, però Mackay ha aturat el xut de Forgàs en un mà a mà. No obstant això, tres minuts més tard Bóver ha aprofitat un lliure indirecte des de dins de l’àrea per afusellar la porteria arlequinada i retallar distàncies. Tot i el gol local, el Sabadell no ha fet un pas enrere i ha continuat sent el dominador del duel. De fet, al minut 20 Édgar ha pogut fer el tercer, però e xut del davanter de Gavà ha sortit fora per poc. I si les coses estaven de cara pel Sabadell, al minut 30 encara s’han posat més, ja que l’Andorra s’ha quedat amb 10 a sobre de la gespa després de l’expulsió de Casadesús. Fins al descans, el Sabadell ha tingut les més clares, però el partit ha arribat al seu equador amb 1-2 al marcador.

La llei de l’ex es repetix i Forgàs fa l’empat al 85

A la sortida de vestidors, l’Andorra ha fet un pas endavant, però la primera ocasió cara de perill ha estat pel Sabadell, quan al minut 52 Óscar Rubio ha enviat fora per ben poc una rematada de cap. Arran d’aquest moment, el partit ha perdut revolucions, però al minut 64, una nova errada defensiva de l’Andorra ha estat a punt d’esdevenir el tercer gol del Sabadell, però Néstor Querol ha enviat la pilota al pal de la porteria defensada per Nico Ratti. Tot i les nombroses dificultats que ha presentat el conjunt de Gabri a l’hora de sortir amb la pilota controlada, l’Andorra no ha canviat la seva filosofia i això ha beneficiat molt al Sabadell.

Al minut 82, el Sabadell ha gaudit d’una altra ocasió molt clara, però Aitor Pascual no ha pogut connectar amb la centrada de Josu. Només 4 minuts més tard, la primera clara de l’Andorra de la segona meitat esdevingut l’empat, després que Ernest Forgàs aprofités una centrada de Pinga. La llei de l’ex es tornava a repetir, i el Centre d’Esports veia com se li escapaven dos punts que el col·locaven líder. Tot i que l’Andorra ha estat qui ha tingut les més clares fins al xiulet, el partit ha acabat amb repartiment de punts per ambdós equips.

Amb aquest empat, el Sabadell suma un total de 22 punts i seguirà segon a l’espera del que facin la resta d’equips demà. Els arlequinas ja pensen en el duel del diumenge que ve a la Nova Creu Alta, on per cert, no hi serà Grego Sierra, ja que avui ha vist la cinquena targeta groga.

Foto: Críspulo Díaz