Duel d’alçades a la Prada de Moles entre l’Andorra i el Sabadell

El Centre d’Esports visita demà (17h) el Camp Municipal de Prada de Moles per enfrontar-se a l’Andorra, l’equip menys golejat del grup. Antonio Hidalgo ha convocat a 19 jugadors, on destaca l’absència, una jornada més, de Boris Garrós. Gerard Marquillas, del Juvenil, és la novetat.

900 són els minuts que acumula l’Andorra sense anar perdent. El 25 d’agost, a la primera jornada de lliga, va ser l’últim día on el conjunt de Gabri García va anar per darrere en el marcador. De fet, aquell dia va significar el retorn de l’Andorra a la Segona Divisió B i van caure per 2 gols a 0 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant de l’Espanyol B. Des de llavors, han guanyat 5 partits, han empatat 5 i no han perdut cap.

A més, cal destacar que són l’equip menys golejat del grup, ja que només han rebut un total de 6 gols en 11 partits. Com a locals, dels 5 partits que s’han disputat a Encamp, els tricolors només han encaixat 2 gols, el que significa una mitjana de 0’4 gols per partit. És evident doncs, que el Sabadell no tindrà un rival gens fàcil demà a la Prada de Moles. No obstant això, el conjunt arlequinat no estarà sol, ja que s’han venut al voltant de 200 entrades perquè l’afició del Sabadell tenyeixi de blanc i blau les grades d’Encamp.

Marquillas és la novetat d’una llista de 19 convocats

Antonio Hidalgo ha citat a 19 jugadors pel duel demà, entre els qui destaca el nom del Juvenil, Gerard Marquillas. Una setmana més es queda fora Boris Garrós, qui encara no està recuperat de la lesió que va patir fa pràcticament un mes davant del Jove Espanyol a la Copa Federació. A més, tampoc serà de la partida Aleix Roig, ja que ahir el club va informar que el jove defensa haurà de passar per quiròfan.

Foto: El Periódico