Aleix Roig passa per quiròfan i estarà quatre mesos de baixa

La plaga de lesions del Centre d’Esports s’ha cobrat una nova víctima. Aleix Roig estarà uns quatre mesos de baixa després d’haver estat intervingut pels serveis mèdics del club d’una ruptura del menisc extern i del lligament tibiomeniscal del seu genoll esquerre. El temps de baixa total el marcarà l’evolució del jugador, tot i que, com la baixa no supera els sis mesos de baixa, el Sabadell no podrà incorporar cap substitut.

El lateral esquerre va ser una de les sensacions de la pretemporada, deixant bones actuacions als partits de preparació i postulant-se com una competència molt seriosa per Josu Ozkoidi. De fet, l’exjugador del Girona va ser titular a la segona jornada de lliga, però va haver de ser substituït a la primera meitat per problemes físics. Roig no va tornar a jugar fins al partit de Copa Federació davant el Jove Español, però va tornar a marxar lesionat i, aquest cop, els problemes físics han estat més greus.

Aleix Roig estarà de baixa durant uns quatre mesos i, en aquests moments, la primera plantilla del Centre d’Esports es queda amb només 18 jugadors sans. Boris Garrós, que podria tornar durant les setmanes vinents, és l’únic dels lesionats que no ha passat per quiròfan. La llista de lesionats la completen Antonio Romero, Jesús Olmo i Jurgi Oteo; tots ells de baixa fins, com a mínim, inicis de l’any 2020 i que deixen a l’equip arlequinat totalment en quadre.

Malgrat els constants cops de les lesions, el Sabadell ocupa la segona posició a la classificació després d’un inici de temporada sensacional. Les baixes i les lesions han deixat a Antonio Hidalgo amb convocatòries completades per jugadors del filial i a l’afició sense haver vist encara en acció a alguns dels nous fitxatges, mentre que d’altres no han jugat més de 30 minuts com arlequinats aquesta temporada. El Centre d’Esports viatjarà aquest dissabte a Andorra amb només 18 jugadors disponibles, els necessaris per a completar una convocatòria.