Un golàs d’Aitor Pascual dona al Sabadell els tres punts davant el Badalona

Davant un Badalona molt defensiu, amb un vent que complicava les coses i amb només 17 jugadors del primer equip. El partit es plantejava molt complicat, però el Centre d’Esports s’ha emportat la victòria davant el Badalona per 1-0 amb un golàs d’Aitor Pascual. El Sabadell ha dominat el joc i ha gaudit de les millors ocasions. Ha sabut, a més, patir als últims minuts i tanca la jornada en posicions de playoff.

Control arlequinat sense idees en atac

Antonio Hidalgo va apostar per un canvi al sistema de l’equip i va passar d’una defensa de tres centrals a un 4-2-3-1 on Edgar era la referència en atac. Per la seva part, el Badalona presentava un onze amb cinc centrals, tres migcampistes i dues referències en atac; un equip molt defensiu i que va patir molt a l’inici amb la forta pressió del Sabadell. La primera meitat va ser complicada pel Sabadell, amb un Badalona molt ordenat en defensa i un Centre d’Esports sense idees a l’hora de crear perill en atac.

La majoria d’arribades van ser locals, però principalment eren xuts llunyans que no generaven molts problemes al porter badaloní. Ho van provar Adri, Grego i Boniquet sense èxit i mentre el Badalona esperava un error defensiu per a fer el seu gol. El partit va entrar en una espiral de poc joc, on el Badalona buscava l’error arlequinat i el Sabadell intentava sense èxit marcar un gol. Abans del descans, però, va començar el partit de veritat entre Valentín i la graderia, un intercanvi de gestos i paraules que duraria 70 minuts.

El Sabadell domina i s’emporta el premi

El Sabadell va començar la segona meitat intentant imposar el seu joc des del primer minut i va disposar de molt bones ocasions durant els deu primers minuts. Edgar va enviar una pilota al pal després d’un gran contraatac en l’ocasió més clara del partit fins al moment. I tanta insistència, al final, va tenir premi després d’un contraatac magistral. Aitor Pascual va començar la jugada iniciant el contraatac i Aitor Pascual la va acabar després de creuar tot el camp i rematar amb la cama esquerra per avançar el Sabadell.

Va entrar el partit en un moment d’anades i tornades amb Boniquet a punt de marcar el segon i Mackay salvant el Sabadell a la jugada posterior després d’un remat de cap de Chema. El Sabadell controlava i era qui tenia millors ocasions, però el partit tenia d’una calma tensa on el Badalona podia pescar l’empat. Antonio Hidalgo va decidir canviar l’esquema i el Centre d’Esports, amb l’entrada de Capó per Leira, va tornar a la defensa de tres centrals, mentre que el Badalona buscava el gol a la desesperada i va passar de cinc centrals a posar tres davanters al camp.

No va guanyar sense patir el Sabadell, ja que el Badalona va disposar de dos corners que van posar sota avís al Sabadell. Finalment, però, els homes d’Antonio Hidalgo es van emportar la victòria amb el solitari gol d’Aitor Pascual i deixant la porteria a zero. El Sabadell acabarà la jornada a posicions de playoff i la setmana que ve, a Andorra, té un duel molt important a la lluita per la zona alta de la classificació.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay; Rubio, Aleix Coch, Grego Sierra, Josu; Adri Cuevas, Alberto Leira (Pedro Capó, min. 66); Aitor Pascual (Néstor Querol, min. 75), Aarón Rey, Boniquet; Edgar Hernandez.

CF Badalona: Alex Sánchez; Robert Simón, Cabrera (Cris Montes, min. 57), Robusté, Moyano, Valentín; Abel Suárez (Máyor, min. 66), Carbó, Adri Díaz; Hugo Esteban (Pallarés, min. 81) i Chema Moreno.

Gols: 1-0, min. 59, Aitor Pascual.

Àrbitre: Daniel David Baiges Dones (Col·legi Aragonés) ha amonestat a Robusté (min. 46), Cabrera (min. 57), Adri Cuevas (min. 67), Robert Simón (min. 71).