Antonio Hidalgo: “La victòria és important perquè davant teníem un equip molt difícil”

Després de la victòria davant el Badalona, el tècnic del Centre d’Esports va passar per sala de premsa per a valorar el resultat i el rendiment de l’equip després d’aconseguir tres punts que fan dormir al conjunt arlequinat a la segona posició aquesta setmana. 

El partit del Sabadell ha estat molt seriós, amb un Badalona molt compacte en atac i que ha demostrat que és un equip diferent del de fa algunes jornades. Respecte a això, Hidalgo ha dit que “Sabíem que seria un partit difícil, amb un rival molt treballat i al que costaria molt fer-li mal. A la primera part ens ha costat generar perill i teníem la sensació que, tot i controlar el partit, ens faltava solidesa”, ha indicat el de Canovelles.

La segona meitat del Sabadell ha estat molt millor que a la primera. Aitor Pascual ha fet el gol, però l’equip ha donat un petit pas endavant que ha fet el Sabadell dominador del joc. El tècnic ha explicat que “A la primera part ens han entrat nervis, però a la segona o hem corregit, hem estat encertats en situacions de dos contra ú i hem fet un partit que ens ha fet merèixer la victòria”, a més, l’entrenador ha indicat que “Totes les victòries són importants, però avui venia un equip que, tot i la classificació, és molt difícil i té un gran entrenador. Ens ho han posat molt difícil però la bona feina nostra ens ha donat la victòria”, ha dit Hidalgo.

Finalment, l’entrenador del Centre d’Esports ha valorat l’estat de l’equip. Un Sabadell que, a més, ha guanyat el Badalona a casa per primer cop en 14 anys, fet sobre el qual Hidalgo ha senyalat que “Les dades són només dades i per nosaltres és un partit més. El més important són els tres punts i ara hem de pensar en l’Andorra”, seguidament ha valorat l’actuació d’Alberto Leira dient que “La plantilla està en una situació complicada amb les baixes, però Alberto Leira ha fet un bon partit i ha complert amb el que li demanàvem“, ha tancat dient l’entrenador del Centre d’Esports.