El Sabadell vol tornar al playoff davant un Badalona en línia ascendent

Un rival incòmode, amb un entrenador que té coneixements tàctics molt bons i que, a més, acumula 14 anys sense perdre a la Nova Creu Alta. Tot i les estadístiques, la classificació ens mostra al Sabadell cinquè i al Badalona cuer, cosa que fa pensar que, per fi, el Sabadell trencarà aquesta mala ratxa. El partit, però, té molta trampa, el Badalona porta tres partits sense perdre i ha encaixat només dos gols en aquests tres compromisos. Serà un duel molt interessant per veure al Sabadell en un escenari diferent del de les últimes setmanes.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.