Antonio Hidalgo: “L’ambient que vam viure al Johan Cruyff ha de ser la línia a seguir”

El Badalona és un equip nou després de l’arribada de Manolo González a l’equip del barcelonés. La segona etapa de l’entrenador al club badaloní està servint per ajudar a reflotar l’equip i el duel d’aquesta setmana entre Sabadell i Badalona enfrontarà dos grans entrenadors de la Segona B. Antonio Hidalgo és conscient que el partit serà una prova dura i així ho ha reconegut a una roda de premsa prèvia a la qual també ha parlat de l’estat de l’equip i d’un rival que ha millorat molt les últimes jornades.

Després de visitar un rival complicat, el Sabadell rep ara un equip que ha començat malament la temporada, però Hidalgo és conscient que el partit serà molt diferent del que mostra la classificació. El de Canovelles ha reconegut que “Tenim l’obligació de guanyar cada setmana, però el partit de diumenge és una història molt diferent i molt complicat. El rival té un gran entrenador i nosaltres hem de fer una bona feina si volem guanyar”, comentava el tècnic.

Seguidament, Hidalgo ha parlat més a fons sobre el Badalona i ha explicat que “Les dades d’altres anys no em preocupen, jo només penso en el que veig dia a dia i ara juguem contra un rival en bona dinàmica i amb les idees molt clares”, l’entrenador també ha indicat que “Serà un partit molt igualat, però l’actitud davant el Barça B és la línia a seguir“, ha explicat.

Finalment, l’entrenador del Sabadell, que s’enfrontarà de nou amb l’equip contra el qual va debutar a la banqueta arlequinada, ha parlat sobre les baixes del Centre d’Esports i ha senyalat que “La baixa d’Ángel la podem suplir amb jugadors de nivell i decidirem qui juga abans del partit. Boris Garrós i Aleix Roig no estaran disponibles i segueixen de baixa“, ha comentat un Hidalgo que aquesta setmana només tindrà 17 jugadors del primer equip disponibles.