Antonio Hidalgo: “L’ambient que vam viure al Johan Cruyff ha de ser la línia a seguir”

El Badalona és un equip nou després de l’arribada de Manolo González a l’equip del barcelonés. La segona etapa de l’entrenador al club badaloní està servint per ajudar a reflotar l’equip i el duel d’aquesta setmana entre Sabadell i Badalona enfrontarà dos grans entrenadors de la Segona B. Antonio Hidalgo és conscient que el partit serà una prova dura i així ho ha reconegut a una roda de premsa prèvia a la qual també ha parlat de l’estat de l’equip i d’un rival que ha millorat molt les últimes jornades.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.