Aleix Coch: “És clau que siguem un equip fort en defensa”

El Centre d’Esports ja prepara el partit davant el Badalona després de l’ensopegada a l’Estadi Johan Cruyff del passat diumenge. La derrota ha deixat al Sabadell fora de posicions de playoff, però els arlequinats segueixen ben a prop de la zona noble de la classificació. Avui ha passat per sala de premsa Aleix Coch, que aquesta setmana jugarà enfront del seu exequip i que, després de deixar enrere els problemes físics, s’ha convertit en un fixe a l’onze titular.

Quan al malaurat partit davant l’Olot la temporada passada Aleix Coch va patir un trencament de lligaments, la temporada del Sabadell va patir un gir de 180 graus. Els arlequinats van perdre, a part del màxim golejador, a un referent en defensa. Però Coch ja ha tornat i explicava avui que “Em trobo com si tornés a començar de 0, però les sensacions són molt bones. No estic al 100%, tot i que amb cada partit em trobo millor i espero que segueixi així”, ha senyalat el tarragoní.

Els problemes físics van apartar al central del terreny de joc durant els primers partits de temporada, però Coch, des de fora, ha comentat que “L’equip ha estat molt bé i l’afició també. Excepte a la primera jornada, la plantilla ha demostrat que té fons d’armari, tothom ha rendit bé quan li ha tocat jugar i la prova d’això és la classificació“, a més ha dit que “La sensació després de diumenge és de satisfacció. La imatge de l’equip em genera orgull i veure com l’afició també ho va valorar és molt bo”, indicava el tarragoní.

Finalment, Coch ha valorat el partit davant el Badalona, un rival que fa 14 anys que no perd a la Nova Creu Alta. El defensa arlequinat esmentava que “No són el mateix equip de fa set jornades, seran un equip dur en defensa i haurem de tenir compte. Les estadístiques estan allà, però cada any els equips són diferents i no tinc molt en compte aquestes dades”. Per acabar, el pitxitxi de la temporada passada ha dit que “No tinc pressió de fer gols. Ara vull ajudar a l’equip i si el gol ha d’arribar, arribarà, però no és una cosa que em preocupi“, concloïa dient el de Tarragona.