Aleix Coch: “És clau que siguem un equip fort en defensa”

El Centre d’Esports ja prepara el partit davant el Badalona després de l’ensopegada a l’Estadi Johan Cruyff del passat diumenge. La derrota ha deixat al Sabadell fora de posicions de playoff, però els arlequinats segueixen ben a prop de la zona noble de la classificació. Avui ha passat per sala de premsa Aleix Coch, que aquesta setmana jugarà enfront del seu exequip i que, després de deixar enrere els problemes físics, s’ha convertit en un fixe a l’onze titular.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.