Antonio Hidalgo: “Vull donar l’enhorabona als meus jugadors pel partit que han fet”

Després de la gran derrota del Centre d’Esports davant el FC Barcelona B, Antonio Hidalgo ha passat per sala de premsa per analitzar el partit del seu equip davant el filial blaugrana.

Després de caure a l’estadi Johan Cruyff per la mínima, Antonio Hidalgo ha volgut destacar el partit que ha fet l’equip: “Hem de valorar molt el que està fent l’equip, s’estan deixant la pell. Pots guanyar o pots perdre, però quan lluites d’aquesta manera no pots demanar més.” A més, el tècinc de Canovelles ha donat l’enhorabona a l’afició arlequinada desplaçada a Sant Joan Despí: “Estic molt orgullós de l’afició. Li dono les gràcies per tot”.

Tot i que a la primera meitat ha estat el conjunt local qui ha dominat, a la segona meitat, l’equip ha fet un pas endavant i així ho ha volgut destacar Hidalgo: “Enhorabona als meus jugadors per creure durant tot el partit. La primera part ha dominat el Barça B, on la possessió ha estat seva.” També, ha aprofitat per elogiar la qualitat del Barça B: “En transicions són molt bons. Tenen molta qualitat.”

Per últim, Hidalgo també ha parlat sobre els últims minuts de l’equip, on ha destacat els juagdors que han entrat des de la banqueta: “A partir del minut 80, l’equip ha fet un pas endavant. La gent que ha entrat des de la banqueta ha aportat molt. “

Foto: Hora Arlequinada