El Sabadell visita el Barça B, l’equip més golejador com a local

El Centre d’Esports s’enfronta demà (18h) al FC Barcelona B, el qui és, fins ara, el conjunt més golejador (9) del grup al seu estadi. Antonio Hidalgo ha convocat els mateixos 18 jugadors de la setmana passada. Aleix Roig i Boris Garrós, continuen sent baixa una jornada més. Per part del filial blaugrana, Ansu Fati i Carles Pérez són les absències més destacades.

Són 9 els gols suma el conjunt de García Pimienta a l’Estadi Johan Cruyff en només 4 partits, el que equival a un total de 2,25 gols anotats per duel. Per contra, el Centre d’Esports és el segon millor visitant de la categoria, ja que els arlequinats han sumat 10 punts lluny de la Nova Creu Alta. A més, els homes d’Antonio Hidalgo només han encaixat dos gols a domicili: El primer a Buñol, davant l’Atlético Levante i el segon, a Los Arcos davant l’Orihuela. Cal destacar que ambdós gols van arribar en els primers minuts del partit.

És evident doncs, que al Centre d’Esports li espera un duel complicat a l’estadi Johan Cruyff, però cal destacar que la pòlvora del Barça B es veurà minimitzada  per l’absència d’Ansu Fati, ja que el davanter de 16 anys està en dinàmica de primer equip. Tot apunta que tampoc serà de la partida Carles Pérez, ja que el de Granollers estarà convocat el pròxim dimarts amb el primer equip a causa de la sanció de Dembélé. A més dels ja coneguts Ansu i Carles, el juvenil -però amb dinàmica de filial- Ilaix Moriba, tampoc jugarà demà, ja que està disputant el Mundial sub-17 amb la Selecció Espanyola.

Antonio Hidalgo repeteix convocatòria

El Centre d’Esports ha fet oficial fa pocs minuts la llista de convocats pel partit de demà, on destaquen les absències de Boris Garrós i d’Aleix Roig una jornada més. De fet, el tècnic de Canovelles ha repetit la mateixa convocatòria de 18 jugadors que va superar l’Espanyol B tot just fa una setmana a la Nova Creu Alta.

Foto: Mundo Deportivo