L’Hora Arlequinada aterra a Twitch

L’Hora Arlequinada fa un pas més en la seva distribució i arriba a Twitch. Twitch és una plataforma que ofereix un servei de streaming de vídeo en viu propietat d’Amazon que s’enfoca als videojocs. El contingut del lloc pot ser vist en directe o a la carta.

El nostre projecte aposta per aquesta plataforma amb l’objectiu de diversificar la distribució del programa, buscar nova audiència i trobar un públic més jove. Si vols escoltar L’Hora Arlequinada, veure els resums dels partits i comentar-lo en directe amb altres arlequinats a Twitch, pots entrar al nostre canal i seguir-nos fent clic al símbol del cor.

Cada divendres a les 20h, connectarem en directe i compartirem una hora de futbol amb vosaltres. Aquest pas no significarà que L’Hora Arlequinada no se segueixi emetent, com fins ara, al nostre canal de YouTube, on podreu seguir gaudint de tots els programes.

Enllaç: https://www.twitch.tv/horaarlequinada