Aitor Pascual: “Hem de jugar com sabem sense pensar en el filial”

L’inici de temporada del Centre d’Esports està deixant molts noms propis de jugadors que, tot i les adversitats, s’hi han sobreposat per portar el Sabadell fins on està ara. Un cas a destacar és el d’Aitor Pascual, el jove lateral gallec va gaudir de pocs minuts les primeres jornades i, de fet, errors com la seva expulsió a Los Arcos van generar alguns dubtes sobre el jugador. Però el gallec ha demostrat que és un jugador amb caràcter i acumula dues titularitats amb actuacions de molt nivell. Pascual ha valorat aquest inici de temporada a la roda de premsa a la prèvia del partit que l’equip arlequinat disputarà aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff.

Aitor Pascual va arribar a Sabadell com una aposta de José Manzanera, director esportiu del Centre d’Esports, i, per ara, ha rendit a un bon nivell sempre que ha trepitjat el camp. El lateral gallec ha explicat sobre això que “Estic content a nivell personal, però el més important és la feina de l’equip. Durant el partit em vaig sentir molt còmode durant la segona part i el pla de l’entrenador va sortir bé. També és important tornar a guanyar a casa, era una cosa que l’afició necessitava“, comentava el gallec.

Seguidament, Pascual ha senyalat que “Cada setmana tenim millors sensacions, però ara hem de seguir treballant en la mateixa línia“, a més, Pascual ha parlat sobre el rival del Sabadell, un Barça B que aquesta setmana, amb la suspensió d’El Clàssic, podria veure’s reforçat amb Ansu Fati o Carles Pérez, un fet sobre el qual el jugador ha dit que “Cada rival és diferent, però ho afrontem amb la mateixa il·lusió. No pensem en el fet que puguin baixar jugadors al filial. Nosaltres haurem de fer la nostra feina sense pensar en el rival”, ha indicat Pascual.

Finalment, l’exjugador de l’Atlético Levante ha parlat sobre el creixement de la plantilla dient que “És important que joves i veterans es complementin. Tots podem aportar coses i això és clau. Haurem d’estar al cent per cent durant tot el partit si volem aconseguir una cosa, doncs davant tindrem un rival que juga molt bé la pilota”, finalitzava dient el jove lateral de 20 anys.