Aitor Pascual: “Hem de jugar com sabem sense pensar en el filial”

L’inici de temporada del Centre d’Esports està deixant molts noms propis de jugadors que, tot i les adversitats, s’hi han sobreposat per portar el Sabadell fins on està ara. Un cas a destacar és el d’Aitor Pascual, el jove lateral gallec va gaudir de pocs minuts les primeres jornades i, de fet, errors com la seva expulsió a Los Arcos van generar alguns dubtes sobre el jugador. Però el gallec ha demostrat que és un jugador amb caràcter i acumula dues titularitats amb actuacions de molt nivell. Pascual ha valorat aquest inici de temporada a la roda de premsa a la prèvia del partit que l’equip arlequinat disputarà aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.