Victòria davant de l’Espanyol B a l’estadi per seguir una setmana més al Play Off

El Centre d’Esports ha guanyat (3-1) a l’Espanyol B a la Nova Creu Alta en un partit on els arlequinats han estat molt superiors. Manu Lazanorte, des dels 11 metres, i Adri Cuevas, per partida doble, han estat els golejadors. Amb aquesta victòria, el Sabadell es col·loca tercer amb 18 punts i dormirà una setmana més al Play Off.

Després de canviar l’esquema al Municipal de Llagostera, Antonio Hidalgo ha tornat a la defensa de tres, amb Aleix Coch de titular. La novetat ha estat la titularitat d’Aitor Pascual com a carriler dret en el lloc d’Óscar Rubio. Pel que fa al matx, el conjunt de José Aurelio Gay ha sortit amb les idees molt clares i ha incomodat el Sabadell des del primer minut. De fet, la primera aproximació de l’Espanyol B només ha trigat 8 minuts a arribar, però el xut de Ferran ha sortit alt. La rèplica del Sabadell ha arribat 6 minuts més tard, però Boniquet ha enviat als núvols un xut des de la frontal.

Amb el pas dels minuts el Sabadell ha fet un pas endavant i s’ha fet amo de la possessió de la pilota. I així ha arribat el primer gol de la tarda. Al minut 26, Néstor Querol ha provocat un penal totalment innecessari que Manu Lanzarote s’ha encarregat de convertir en gol. Deu minuts més tard, Kevin Soni ha tingut l’empat a les seves botes, però el xut del jugador camerunès ha marxat fora. I quan semblava que el partit arribaria al descans amb total normalitat, el central del filial ‘perico’, Iago Índias, ha vist la targeta vermella després de cometre falta sobre Néstor Querol. El partit ha marxat al descans amb victòria local.

Monòleg arlequinat a la segona meitat

La segona meitat ha estat un monòleg del Sabadell, mentre que l’Espanyol, amb un home menys a sobre de la gespa, s’ha limitat a defensar i a sorprendre els arlequinats al contraatac. La primera ocasió però, no ha arribat fins al minut 65, quan Aitor Pascual ho ha provat mitjançant una voleia dins de l’àrea que ha sortit fregant el travesser. Només 5 minuts més tard, ara si, el Sabadell ha fet el segon de la tarda, després que Adri Cuevas aprofités una pilota morta dins de l’àrea per superar Adri per baix.

Arran del gol, el partit ha perdut revolucions però ha estat el Sabadell qui ha domintat el duel durant els últims 15 minuts. De fet, Hidalgo ha donat entrada a Leira i Aaarón Rey per controlar encara més el mig del camp. No obstant això, al minut 85 Moha ha escurçat diferències mitjançant un llançament de falta directa que Ian Mackay s’ha empassat. Ja al minut 90, la rèplica del Sabadell ha significat el tercer gol arlequinat de la tarda: Xavi Boniquet ha posat una centrada mil·limètrica que Adri Cuevas només ha hagut d’empènyer al fons de la xarxa.

Tot i el patiment dels últims minuts, el partit ha acabat amb victòria local. Amb aquesta victòria, el Centre d’Esports suma ja 18 punts i es col·loca tercer, empat a punts amb l’Andorra.

Foto: Críspulo Díaz