Antonio Hidalgo: “Hem de valorar aquest resultat sabent d’on venim”

Després de la gran victòria del Centre d’Esports davant l’Espanyol B, Antonio Hidalgo va passar per sala de premsa per analitzar el partit del seu equip davant el filial perico. El de Canovelles ha valorat l’actuació del seu equip durant tot el partit i l’evolució de l’equip aquestes darreres setmanes.

El Sabadell tornarà a dormir una setmana més a la zona de promoció d’ascens després de vèncer per 3-1 a l’Espanyol B en un partit amb diverses fases. Antonio Hidalgo ha explicat, sobre el partit, que “Ha estat un partit amb diferents fases, no hem patit molt encara que ens hagin apretat. Un cop hem aconseguit la pilota ha arribat el penal i després l’expulsió i això ha canviat el partit”, ha explicat el tècnic.

A continuació, Hidalgo ha comentat que “Als moments als quals no teníem la pilota havíem de treballar i tenim jugadors molt implicats que ens han ajudat a aconseguir el que volíem gràcies al seu treball”, seguidament, ha senyalat que “Tot i que han estat amb 10 jugadors hem aconseguit un resultat molt bo i l’hem de valorar sabent d’on venim“, ha indicat el de Canovelles.

Finalment, i parlant sobre l’estat de la plantilla, el tècnic ha dit que “Està clar que som a dalt perquè treballem bé i ara hem d’aconseguir objectius. Ara mateix només hi ha 18 jugadors disponibles, Antonio Romero ha passat la nit a l’hospital“, a continuació, ha finalitzat la roda de premsa dient que “Ara és moment de què gaudim per aquesta gent. A l’equip hi ha una gran comunió, molta passió i patiment“, finalitzava comentant l’entrenador del Centre d’Esports.