El Partit del Soci en un moment ideal per apropar-se al liderat

Per primer cop des de fa molts anys, el Sabadell ha passat la setmana en zona de promoció d’ascens. Aquesta setmana, a més, el partit contra l’Espanyol B, coincideix amb el Partit del Soci, una promoció que ha organitzat el Sabadell i que pot deixar la millor entrada de la temporada, com a mínim fins ara, a la Nova Creu Alta. El filial perico arriba després de quatre partits sense perdre i en clara línia ascendent, tot i que alguns jugadors acaben de tornar dels seus compromisos amb la selecció espanyola. Per la seva part, el Sabadell segueix amb baixes importants, però l’equip entrenat per Antonio Hidalgo dóna la cara sigui quina sigui la situació.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.