Antonio Hidalgo: “És un bon moment, però hem de ser exigents”

L’Espanyol B visita aquest diumenge el Centre d’Esports en un partit al qual els arlequinats arriben en un moment de forma difícil de millorar. Els homes d’Antonio Hidalgo van acabar la setmana a la zona de promoció d’ascens després de la victòria a Llagostera i ara volen mantenir-se en aquesta zona noble. El mateix Hidalgo ha valorat aquest matí, a la roda de premsa prèvia al partit, l’estat de forma de la plantilla arlequinada i el partit d’aquest diumenge.

El primer aspecte que ha valorat Hidalgo ha estat l’estat de forma d’una plantilla que va acabar la setmana en posicions de playoff. Sobre això, el de Canovelles ha dit que “Sempre es diu que no has de confiar-te, però també és un bon moment per gaudir. També cal ser exigents i no deixar de pensar a aconseguir més”, explicava el tècnic arlequinat.

A continuació, l’entrenador ha parlat sobre l’efectivitat en atac, un dels aspectes a millorar del Sabadell. Hidalgo ha explicat que “Cal posar-se en context. Ens costa generar ocasions de gol però també és cert que als rivals els hi costa moltíssim apropar-se a la nostra porteria. Ens agrada tenir la pilota i sabem que, si tenim la posesió, és més probable que guanyem els partits”, senyalava el de Canovelles.

Finalment, el tècnic ha parlat del partit de diumenge i ha aprofitat per fer una crida a l’afició pel Dia del Soci. Ha comentat que “Volem que vingui el màxim de gent possible i esperem fer el millor partit possible, però primer haurem de sortir amb la màxima concentració. Tots els disponibles tenen opcions de jugar”. Seguidament ha indicat sobre l’Espanyol B que “Són un rival molt dur i que no rebutja jugar a la pilota. Tenen jugadors que poden fer molt mal als rivals i, si no sortim totalment concentrats, no podrem guanyar el partit“, ha tancat dient l’entrenador del Sabadell.