Antonio Hidalgo: “És un bon moment, però hem de ser exigents”

L’Espanyol B visita aquest diumenge el Centre d’Esports en un partit al qual els arlequinats arriben en un moment de forma difícil de millorar. Els homes d’Antonio Hidalgo van acabar la setmana a la zona de promoció d’ascens després de la victòria a Llagostera i ara volen mantenir-se en aquesta zona noble. El mateix Hidalgo ha valorat aquest matí, a la roda de premsa prèvia al partit, l’estat de forma de la plantilla arlequinada i el partit d’aquest diumenge.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.