Adri Cuevas: “És el moment de fer-nos forts a casa”

El Centre d’Esports ja prepara una nova jornada de lliga després de la gran victòria de l’equip al Municipal de Llagostera. El repte d’aquesta setmana és vèncer un Espanyol B que sempre posa les coses molt complicades a l’equip arlequinat. Adri Cuevas, un dels referents del Sabadell durant aquest inici de temporada, ha passat per sala de premsa per a valorar el partit que l’equip va jugar diumenge passat i el que jugarà aquest cap de setmana davant el filial perico.

Adri Cuevas ha començat la seva segona temporada a Sabadell amb molt bon peu i s’ha convertit en un jugador imprescindible per Antonio Hidalgo. L’andalús ha disputat tots els minuts fins al moment i està sent una de les sensacions de l’equip després d’una primera temporada complicada. Sobre això, Cuevas ha explicat que “L’equip treballava igual la temporada passada, però ara tenim cada cop més clars els conceptes i treballem per a millorar cada setmana”, senyalava el migcampista.

A més, el nivell de Cuevas no és l’únic que ha anat a més i ara mateix el Sabadell està mostrant un nivell que feia anys que no es veia. L’andalús ha comentat que “Estic jugant a un bon nivell des de l’arribada d’Hidalgo. Estic content i treballant, però aquests bons moments els dóna l’equip i el fet que cada jugador aporti la seva millor versió“, explicava un Adri Cuevas que aquesta temporada ha jugat tots els partits de principi a fi.

A continuació, i parlant sobre la dinàmica del Sabadell fora de casa, el migcampista ha dit que “Volem fer-nos forts a casa. Aquí hem perdut alguns punts per detalls i són els que hem guanyat fora de casa. Hem de gaudir del moment actual amb cap i seguir treballant”. Finalment ha parlat sobre com plantejarà el partit el Sabadell aquest diumenge. Sobre el compromís amb l’Espanyol B ha indicat que “Mantindrem la nostra idea sense pensar en el rival o la situació. Estem treballant per millorar alguns aspectes i volem aconseguir un bon resultat diumenge“, ha finalitzat dient el jugador.