El Sabadell visita Llagostera per tancar una sèrie de tres partits en sis dies

La Copa Federació ja és, per sort, història. El Centre d’Esports va quedar eliminat a la tanda de penals en un partit inversemblant i digne d’ocupar hores i hores d’acudits. Un cop queda enrere la Copa, toca tornar a la lliga i, aquest cop, toca visitar a un rival molt estimat per l’afició arlequinada. El Sabadell visita el Municipal de Llagostera i davant tindrà una Unió Esportiva Llagostera que ha començat molt bé la temporada i es troba en un molt bon moment, tant de joc com de resultats.

L’amistat que uneix a Sabadell i Llagostera es remunta a tres temporades enrere, quan el Llagostera, en aquell moment a Segona Divisió A, decideix cedir la recaptació del partit que enfrontava als llagosterencs davant l’Almeria al Sabadell. El Sabadell, en aquell moment, estava en hores molt baixes i aquest gest quedarà al cor dels arlequinats per molt temps. Durant 90 minuts, però, aquesta amistat quedarà a una banda i tots dos equips buscaran una victòria que el mantingui ben a prop de la zona de promoció d’ascens.

Tornen jugadors i, per sort, no es perd a ningú

El partit de Copa Federació, que havia de ser un tràmit tant per bé com per malament, va convertir-se en un conjunt de despropòsits que, durant unes hores, van deixar al Sabadell sense davanters i amb tres baixes per anar a Llagostera. Finalment, les molèsties de Boris s’han quedat en un ensurt i la vermella d’Edgar només s’aplica a la Copa Federació; menys sort ha tingut Aleix Roig, que va recaure d’uns problemes a la cama esquerra. Les bones notícies va ser la tornada d’Alberto Leira, que va jugar els 120 minuts, i els minuts que va jugar Aleix Coch, que cada dia és més a prop de tornar a la titularitat.

Antonio Hidalgo i els seus homes porten sis partits sense perdre i volen allargar aquesta gran dinàmica davant un equip que està fent les coses molt bé, tot i que el Sabadell mai ha perdut com a visitant davant el Llagostera. Hidalgo i la resta del cos tècnic no decidiran la convocatòria fins demà, doncs el Sabadell ha presentat una llista de 20 jugadors i fins demà al matí no es decidirà res. A l’últim precedent, jugat aquest mateix estiu, un doblet d’Edgar, que estarà disponible per jugar, va donar la victòria al Sabadell en un bon partit per part de tots dos equips. El Sabadell vol tornar a dormir en posicions de playoff i haurà de guanyar al Municipal de Llagostera per fer-ho, una prova de nivell per un equip que cada dia va a més.

Nous a la categoria, una etiqueta a la qual no s’ha de fer cas

La Unió Esportiva Llagostera està protagonitzant un inici de temporada sensacional i ocupa la cinquena posició després de set jornades de lliga. Els homes d’Oriol Alsina, un entrenador que ja és llegenda a Llagostera, arriben al partit després de guanyar per 0-3 a Los Arcos en un partit sensacional del conjunt gironí. Hi va destacar Nahuel Arroyo, que va arribar aquest estiu procedent de l’Horta, amb un doblet, però la feina col·lectiva del equip va ser per emmarcar.

És complicat destacar un jugador per sobre de la resta, doncs l’essència d’aquest Llagostera està en el treball col·lectiu i el sacrifici de cada jugador a favor de l’equip. Sota pals, això sí, no hi serà Carles Santaló, popularment conegut com a Kolderiu, que seurà a la banqueta, doncs el porter titular d’aquesta Unió Esportiva Llagostera és Marcos Pérez, tota una institució a la Segona Divisió B. El Llagostera és un equip que acaba d’ascendir a Segona B, però aquesta etiqueta no és més que un prejudici cap a un equip que ha demostrat que pot competir contra qualsevol equip i en qualsevol escenari.

Les declaracions

Antonio Hidalgo: “.