El Sabadell visita Llagostera per tancar una sèrie de tres partits en sis dies

La Copa Federació ja és, per sort, història. El Centre d’Esports va quedar eliminat a la tanda de penals en un partit inversemblant i digne d’ocupar hores i hores d’acudits. Un cop queda enrere la Copa, toca tornar a la lliga i, aquest cop, toca visitar a un rival molt estimat per l’afició arlequinada. El Sabadell visita el Municipal de Llagostera i davant tindrà una Unió Esportiva Llagostera que ha començat molt bé la temporada i es troba en un molt bon moment, tant de joc com de resultats.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.