El Sabadell guanya a Llagostera i ja és líder

 

El Centre d’Esports ha guanyat (0-1) en la seva visita al Muncipal de Llagostera i es col·loca líder del grup 3. Édgar Hernández ha estat el golejador del duel. Amb aquesta victòria, el Sabadell ja suma 15 punts i segueix sense perdre lluny de la Nova Creu Alta.

Dos dies després de caure eliminat de la Copa Federació, el Sabadell visitava un Llagostera que arribava al duel en plena línia ascendent. Antonio Hidalgo ha sorprès tothom amb l’alineació, ja que ha apostat per Aleix Coch com a titular. A més, el tècnic de Canovelles ha modificat l’esquema i ha sortit amb una defensa de 4. Pel que fa a el matx, la primera aproximació ha estat pel Llagostera, quan al minut 3 David o ha provat des de la distància mitjançant un xut que ha sortit desviat.

Amb el pas dels minuts, el conjunt arlequinat ha fet un pas endavant i s’ha fet amo de la possessió de la pilota. De fet, al minut 23 Adri Cuevas ha pogut fer el primer pel Sabadell, però la seva rematada de cap ha sortit fora per poc. El Llagostera s’ha limitat a defensar d’una manera molt organitzada durant tota la primera meitat per tal de sorprendre el Sabadell al contraatac i així ha arribat l’ocasió més clara dels primers 45 minuts: Quan en faltaven 3 pel descans, Magallán ha obligat Macakay a lluir-se per tal d’evitar el primer gol de la tarda. El partit però, ha arribat amb empat al descans.

Segona meitat molt descafeïnada per part dels dos equips

A la represa, ha estat el conjunt arlequinat qui ha sortit més endollat i de fet, la primera aproximació de perill només ha trigat 5 minuts a arribar. Al minut 50, Néstor Querol s’ha trobat una pilota morta dins de l’àrea però el seu xut ha sortit alt per ben poc. A partir d’aquest moment el partit s’ha descafeïnat molt a conseqüència de les nombroses interrupcions del joc. No ha estat fins al minut quan ha arribat la rèplica del conjunt local, mitjançant un xut llunyà de Crespo que ha aturat Mackay sense problemes.

Només un minut més tard ha arribat el primer gol de la tarda. Aarón Rey ha provocat una falta a la frontal de l’àrea i Édgar, que només feia 3 minuts que estava sobre la gespa, s’ha encarregat d’executar-la a la perfecció. Un autèntic golàs del davanter arlequinat. Tot i que els últims minuts han estat d’infart, el Centre d’Esports ha estat capaç d’emportar-se una victòria importantíssima de Llagostera. Amb aquesta victòria, el Sabadell suma 15 punts i dormirà com a nou líder del grup 3. A més, cal afegir que els homes d’Hidalgo segueixen invictes lluny de la Nova Creu Alta.

Foto: Críspulo Díaz