Antonio Hidalgo: “Hem d’anar partit a partit i ja pensarem en el que vingui després”

El Centre d’Esports ja ha deixat enrere la seva participació en la Copa Federació i ara pensa en la visita d’aquest dissabte al Municipal de Llagostera. Els llagosterencs, un equip que va ascendir la temporada passada, han començat amb molt bon peu aquesta lliga i seran una prova de molt nivell pel Sabadell. Antonio Hidalgo, entrenador de l’equip arlequinat, ha passat aquest matí per sala de premsa per valorar el duel que enfrontarà a tots dos equips.

En primer lloc, el de Canovelles ha parlat de la Copa Federació i l’eliminació del Centre d’Esports de la competició. Hidalgo ha comentat que “Ara hem d’oblidar el partit i pensar en demà. No ha estat la millor setmana per preparar un partit, però tinc plena confiança en aquests jugadors“, ha senyalat un tècnic que, parlat sobre la convocatòria, ha indicat que “Aquesta setmana esperarem fins a l’últim moment, veurem com es troben demà alguns jugadors i decidirem qui jugarà”, senyalava l’entrenador.

A continuació, Hidalgo ha parlat sobre el Llagostera, el rival d’aquesta setmana. El de Canovelles ha explicat que “Serà un partit difícil, en un camp dur, amb un rival que té les idees clares i que manté part del bloc de la temporada passada. Tenim ganes de seguir competint i d’aconseguir una victòria”, a més, Hidalgo ha dit que “El seu estil de joc els afavoreix al fet que passin coses durant el partit i haurem d’estar atents durant els 90 minuts que duri el partit. Ells han competit bé a cada jornada i això s’ha de tenir en compte”, ha explicat el tècnic.

Finalment, i parlant sobre l’estat de la plantilla, Hidalgo ha senyalat que “L’equip arriba com pot, el viatge de set hores no és el millor però aquests jugadors són professionals i estic molt tranquil”, seguidament ha indicat que “Aquest mes serà important, la competició està molt igualada i cada partit és clau. Ara hem d’anar partit a partit i ja pensarem en allò que vingui després“, ha acabat dient Hidalgo.