Antonio Hidalgo: “Hem d’anar partit a partit i ja pensarem en el que vingui després”

El Centre d’Esports ja ha deixat enrere la seva participació en la Copa Federació i ara pensa en la visita d’aquest dissabte al Municipal de Llagostera. Els llagosterencs, un equip que va ascendir la temporada passada, han començat amb molt bon peu aquesta lliga i seran una prova de molt nivell pel Sabadell. Antonio Hidalgo, entrenador de l’equip arlequinat, ha passat aquest matí per sala de premsa per valorar el duel que enfrontarà a tots dos equips.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.