La Copa Federació, un èxit rotund: Dues lesions, una vermella i cap a casa

El partit de la vergonya, per la situació que l’envoltava, va ser el que va jugar el Sabadell a Los Arcos davant l’Orihuela. El d’avui ha de ser considerat, com a mínim, de crim contra la humanitat. I no pel joc dels dos equips, que ho han fet el millor que han pogut, sinó per una competició que s’assembla més a un torneig d’estiu que a una competició oficial i que motiva el mateix que posar els dits a un endoll. Seguint el joc de paraules, es podria dir que és una pena màxima la derrota del Sabadell als penals, però la pena és haver patit dues lesions i haver disputat una competició que no és digne del que mereix la Segona B.

Aquest article és exclusiu per a usuaris Premium. Subscriu-te a la web i gaudeix d’anàlisis, reportatges i contingut multimèdia restringit. Recorda que pots fer-ho gratuïtament si ets client Prime d’Amazon al nostre canal de Twitch! Consulta les opcions de subscripció aquí.