Jesús Olmo haurà de passar per quiròfan pels seus problemes al tendó d’Aquil·les

El Centre d’Esports ha confirmat la pitjor de les notícies i el defensa català es sotmetrà a una intervenció quirúrgica el dia 16 d’octubre per a solucionar la patologia òssia que afecta i erosiona el tendó d’Aquil·les del jugador. El temps de baixa estarà marcat per la seva evolució, tot i que Olmo podria estar fora dels terrenys de joc durant més de tres mesos.

Olmo va ser un dels grans fitxatges de la temporada i va exhibir un bon estat de forma durant els partits de preparació. Els problemes, però, van començar a la primera jornada de lliga davant el Castelló, quan el central va ser substituït al descans després de rebre un cop al peu durant la primera meitat del duel davant el conjunt valencià. Des de llavors, el Sabadell va anunciar que Olmo seria sotmès a un tractament conservador per no passar per quiròfan. Finalment, el tractament no ha tingut l’efecte desitjat i el defensa passarà per quiròfan dimecres de la setmana vinent.

Amb aquesta baixa ja són tres els jugadors que Antonio Hidalgo ha perdut per més de tres mesos, tot i que només s’han jugat set jornades de lliga. Antonio Romero, amb un trencament del lligament creuat anterior, va ser el primer a patir una lesió de llarga durada i després Jurgi Oteo, amb un trencament al menisc, també va haver de passar per la sala d’operacions per tractar la lesió. Malgrat aquestes lesions de llarga durada, Antonio Hidalgo comença a recuperar efectius i Alberto Leira ja ha tornat a entrenar amb l’equip. Aleix Coch, que ja ha jugat alguns minuts aquesta temporada, també va completar per primer cop tots els entrenaments amb la primera plantilla arlequinada la setmana passada.