El Sabadell debuta a la Copa Federació davant del Jove Espanyol

El Centre d’Esports s’enfronta demà (12h) al Jove Espanyol de Sant Vicent del Raspeig, equip que milita al Grup VI de la Tercera Divisió. Antonio Hidalgo, entre els convocats, ha citat a dos jugadors del filial i a tres del Juvenil A. Adrià Collet debutarà com a porter del Sabadell en competició oficial.

Tot i que pot semblar un partit ‘molest’ pel conjunt arlequinat, és evident que els homes d’Antonio Hidalgo afronten una oportunitat única -a més de complicada- d’accedir a la Copa del Rei. El primer obstacle se’l trobarà demà en terres alacantines, el Jove Espanyol de Tercera Divisió. Cal destacar però, que si el Sabadell supera l’eliminatròria, encara hauria de guanyar dos més per tal de classificar-se a la competició del KO. La següent seria davant del guanyador de l’Alcoyano-Castellón, també a domicili.

El conjunt de de Sant Vicent del Raspeig ve de caure per la mínima (1-0) davant del Recambios Colón i, actualment, és el 10è classificat del seu grup amb 8 punts. L’equip dirigit per Ángel López tampoc està sent fort al seu estadi, ja que només ha pogut sumar 2 punts aquesta temporada. No obstant això, els equips de la comunitat valenciana acostumen a ser rivals dificils com a locals.

Antonio Hidalgo aposta per la Unitat B

El tècnic de Canovelles ha donat a conèixer aquest migdia els homes que, a hores d’ara, estan viatjant cap a Alacant. Entre ells no hi són Mackay, Pajarero, Josu, Grego Sierra, Boniquet, Adri Cuevas, Ángel ni Néstor Querol. Per altra banda destaquen les novetats dels jugadors del filial, Marc Asturgó i Bellalta, i dels 3 juvenils; Alejandro Ferández (porter), Marquillas i David Astals.

Foto: Esport Base